Ben ve sorun?

tamam karışmıyom. Ben anlamam motor işinden zaten. Ben kendi motörüme bakarım. Ben ne anlarım moturdan zaten. Boşver gitsin. Masrafı bendenmi çıkıyo zaten. Aklıma geleni yazdım. :rendeer:

Pes yani adam pegasom var diyor 1 lt mondial yağ koymayacak tabiki 15 tl değil, 105 tl yağ parası 650 cc motor için çok normal.

motorun üst kapağı açıldı ve ne siboplarda nede zincirde bir sorun var , kafam iyice karıştı buarada piston sağlılı bir şekilde yukarı aşağı inip çıkıyor ..

Gelinen son nokta motorun hareketlerinde kompresyon zayıflığı hariç bir sorun yok,aklıma sente atlaması sonucu subaplarda bir zamanlama sorunu var sanırım :( çünkü marşa basarken sanki agzostan vakjumlamak istercesine sesler geliyor:(

Dedigin gibi muhtemelen sente atlamis duzgun bir ustayla kolay cozulebilir su an marsa basinca calisiyor mu egsozdan vakum sesi geliyorsa elini tika eksoza, tikali lavabo gibi vakumla belki calisir ama performans vermez o zaman da sente atladigi kesinlesir tabi biz ne desek bos bunlar amator yorumlar saglam bir usta gormesi her halukarda sart, bu arada 15liraya acima da yagi da degistir.. :p saka tabiki
adamin motoru APRILIA beyler, dagilin :)

motorun indirmedik halen üstünde bazen çalışıcak gibi yapıp bizi heyecanlandırıyor :)
ama dediğim gibi yyarın ustayla bakınca sanırım sorun kesinleşmiş olacak.

evet arkadaşlar,dün motoru çatalcz merkeze çekmek için bir araba ayarlamiştim,fakat çekerken motor bir sürpriz yapip çalişti;)şimdi farkettimki jikle çekili tutma dimmi motor stop ediyor:(

ne ilginçtirki bir 4 zamanlı sevdası,çin motajı marka motorsikletler,insan üzülüyor motorsiklet tamircileri bunlarla kaynıyor vre onlara rant sağlıyor.kendi kendinize sorum kaç km benzini değil kaç km de ne kadar motor tamir parası verdim diye.bende hatalı olabilirim herkese saygılıyım benim düşüncem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar