Ben ve Kızım XL 200'den Herkese Merhabalar

:bounce: Arkadaşlar öncelikle tüm rider'lara ve motor sevdalılarına selamlar.
Aranıza yeni katılan çaylak bir motorcu ve eski bir motosiklet aşığıyım.
Öncelikle bu Web sitesini hazırlayanlara teşekkür etmek istiyorum.
Beğenileri ortak olan Türkiye'de fazla önemsenmeyen ama başka hiç bir birlikteliğe de benzemeyen bir camiayız.
Motosikletçiler arasında otomobil kullananlarda pek rastlanmayacak türde bir dayanışma vardır.
Yolda birbirini ilk defa bile görseler motorcular birbirlerine selam verirler.Ya da arıza yapmış bir kurye arkadaşımıza yardım etmek için duran iki Harley'e rastlamanız işten bile değildir.
Hepimizi yakınlaştıran tutku aynıdır.Motosiklet.
Motosikletin güvensiz ve trafikte fazlalık :jocolor: olduğunu düşünenlere inat önce güvenlik ve trafik kurallarına saygı diyorum.
İnsanların biz motorculara saygı duymaları için onların saygı duyacağı biçimde hareket etmeliyiz.
İçimizde birkaç motoru olandan tutun, kurye arkadaşlara, scooter kullanandan motoru olmayıp motorsiklet özlemiyle tutuşan arkadaşlara kadar hepimiz tek bir şeyin parçalarıyız.
Motorlu ya da motorsuz sokağa her çıktığımızda hepimiz aynı şeyi temsil ediyoruz.
Türkiye'nin motosikletçilerini.
Bunu asla aklımızdan çıkarmayalım.

Tüm Rider'ları saygıyla selamlarım.

Cemal Kabil
mail&msn : [email protected]

Selamlar ckabil. Söylediklerine katılmamak mümkün değil fakat düzeltelim "motorsiklet" değil de "motosiklet" olacak :) Aktif bir forum üyesi olman dileğimle..

Cemal kardeş hoşgeldin, valla herkeş senin gibi düşünse bu memlekette kimse kaza yapmaz,herkeş birbirine saygı gösterir.Teşekkür ediyorum unutulan bazı değerleri hatırlattığın için..

Düzeltme için çok teşekkür ederim Prometheus. Motosiklet :)
Biz birbirimizin hatalarını gördüğümüzde uyarmazsak başka kim uyarır
değil mi :bounce:
Ayrıca hoşbulduk MoToR.Asıl ben teşekkür ederim.
Aranıza katıldığım için çok mutluyum :queen:

ckabil, Hoşgeldin motosiklet aşkıyla yanıp tutuşan arkadaşımız :queen:

ckabil bizim gibi motoru olmayan arkadaşların hislerine tercuman oldun için teşşekkür ederim..ayrıca hoşgeldin.. :rendeer:

ckabil hoşgeldin, şu ana kadar yazılan en güzel tanışma mesajı buydu!! :rendeer:

prometheus bu yanlışlığın aynısı sahibinden.com un motosiklet bölümünün sağ üst kısmında da var, 'motorsiklet' yazıyor. ben iletişime geçmeye çalıştım ancak sonuç alamadım. iş sana düştü :cat:

SLM arkadaslar trabzonda sayılı motor tutkunlarındanım R1 i hiçbirseye degişmem bir bayan olarak aranızda yanlız hissetmem umarım kendimi aslında ben bayanların da kendilerini göstermelerinden yanayım bu konuda herkese merhaba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar