Ben Uncleisko

Selam Foruma uzun zamandan beri üyeyim ama kendimi tanıtmamıştım. forumların birini okurken arkadaşlardan biri soru soran bir arkadaşa öle damdan düşer gibi foruma üye olup soru sorma git önce kendini tanıt falan demiş. bende ne olur ne olmaz önce bi kendimi tanıtayım da sonra soru soracağım zaman lazım olur :wiinkk:

Adım : iskender
samsun - 1980 ankarada ikamet ediyorum
kültür ve turizm bakanlığı bilgiişlemde çalışıyorum web sitesi tasarımcısı olarak www.kultur.gov.tr www.topkapisarayi.gov.tr www.suleymaniye.gov.tr (özgeçmiş gibi oldu galiba) gibi kamuya ait siteleri yapıyorum.
evliyim. jinlun 250-5 marka 1 yaşında motorum var. 1 yıl ehliyetsiz kullandıktan sonra pazartesi ehliyet alıyorum ve artık rahatça gezebileceğim :D
sonra önceki zevklerim arasında nba.ps2 vardı. artık motor var.

bu kadar yetermi bilmiyorum. eklememi istediğiniz bişi olursa buralardayım :queen:

Süper Moderatör (BBRR)
Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Tc vatndaşlık no ve diğer kimlik bilgileriniz eksik,lütfen bu gün gidin yarın gelin.:p Şaka şaka aileye hoş geldin:rendeer:

Hımmmmmm okumuş çocuk canım belli helal olsun ne diiim.
hoşgeldin diim.

:cherry: Hoşgeldin.:cherry: O dediğin meslekte adam ne iş yapar?kız verirlermi?:queen: :queen: :queen: şaka şaka kızma:rendeer: :rendeer:

aramıza hoş geldin bu sitede öyle şeyler olmaz herkes kardeştir burda istediğin soruya açığız site olarak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar