Ben Uçmakdere'ye Gidiyorum...

Çakıllı da çınaraltı köy kahvaltısı ,Kıyıköy , iğneada , dupnisa mağrası
Bende gitmek istiyorum , fakat sürüklenemiyorum:)

Yaw tövbeler olsun. Çok uzak. Gidiyorsun, jandarma viraj ortasında pusu kürüyor. İğneadada sucuk ekmek güzel ama gerisi sıkıntı.

Numan umarım bir sonraki karşılaşmamız daha güzel şartlarda olur :) Dün için de kusura bakma kaza yapan arkadaşlardan birini tanıyordum, destek amaçlı su almaya falan gittim, çok muhabbet edemedik seninle.

inşallah abi. çok sık teke yapıyoruz, karşılaşırız diye düşünüyorum. ben sakatlıktan döndüm bir süre ortalıkta yoktum, artık karşılaşma ihtimalimiz daha yüksek:)

Nasipse birgün karşılarız. Cbf plakalı siyah mt-07 benim. Kornaya basarsan sen olduğunu anlarım. Zira ss’li tanıdığım hiç yok :)

Benim motorda şu aralar altımdan kayıyor gibi hissediyorum arkadan. Lastik aldık motora ama anlam veremiyorum şu ara. Olmadı tekrardan arka lastiği tutan sorunları torklatacağım.

bende de gri r6 var, denk geliriz umarım:)

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
2012 nc 700-750

Yillik bandrol 252 tl

2017-2019 nc 750

Yillik bandrol 852 tl

Bir eklenti: 750cc'ler 2014'te çıktı diye hatırlıyorum; 2014 öncesi 700cc. (MTV kademesi fark etmiyor aslında, 700 ve 750cc her ikisi de 651 - 1200 arası kademeye düşüyor...)

NC ile CB500F arasında da 30kg fark var onu da hatırlatayım :)

Son düzenleme:
Baba girme kanına tommygun’un. Adam kontak açtığında 500km yaptığını görmeden uyuyamıyor :)

Havalar ısındığında birgün :) Teşekkürler :rendeer:

Şuan uçmakdereye gitsem mi die düşünüyor değilim. Aklım ile ruhu çatışıyor. Ruhum kazanır ise kesin zatürre olurum die düşünüyorum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yalova yapın birgün, mihmandarlık yaparım.

@Angrypower aslında Kartepe üzerinden İnönü Yaylası,oradan İznik, oradan da Karamürsel yolu üzerinden Yalova yapılabilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:51 ----------

Şuan uçmakdereye gitsem mi die düşünüyor değilim. Aklım ile ruhu çatışıyor. Ruhum kazanır ise kesin zatürre olurum die düşünüyorum.

Karanlıkta tadı çıkmaz hafız.

Moderatör
@Angrypower aslında Kartepe üzerinden İnönü Yaylası,oradan İznik, oradan da Karamürsel yolu üzerinden Yalova yapılabilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:51 ----------

O rota çok uzun, sindire sindire gezilmez.
Yalova'da parkur çok, iki tane şelale, iki tane yayla, iki tane Atatürk köşkü, 2 tane dipsiz göl, 1 Termal kaplıca var. Üstelik hızlı hızlı gezeceğim desen 3-4 saatte bitirirsin hepsini. Yok yayıla yayıla gezerim, sindire sindire orman havası alır, çayımı içer, manzarayı seyrederim dersen sabahtan başlayıp, akşam hava kararmadan güzel anılar biriktirirsin :)

Son düzenleme:

inönü yaylasına gitmiştim. muhteşem bi yer. oraya giden çadır atıp 1 gün kesin kalmalı

Kaplıca olayını tuttum. Kaplıcanın önüne motoru bırakıp, saatlerce içinde yatılabilir. Bu arada baktım gittikçe gidiyorum, Silivri’de benzin bitti. Durunca sahile geçtim. Oradan geri bastım. Zincir yağ yağ die bağırıyor. Bu haftasonu bir yağlayayım. Can döküntüsüne İstanbul’un bir ucundan girip ötekinden çıkar oldum. Kendi çapında yarışan kardeşlerimi de biraz madara ediyorum ama kusura bakmasınlar. Can sıkıntısı böyle birşey. Haftasonu elimdeki egzozu birleştirmeyi düşünüyorum. Çabucak kış gelsin yoksa ben bu can sıkıntısı ile kulak tırmalamaya başlayacağım :pl:

Yalova'da parkur çok, iki tane şelale, iki tane yayla, iki tane Atatürk köşkü, 2 tane dipsiz göl, 1 Termal kaplıca var. Üstelik hızlı hızlı gezeceğim desen 3-4 saatte bitirirsin hepsini. Yok yayıla yayıla gezerim, sindire sindire orman havası alır, çayımı içer, manzarayı seyrederim dersen sabahtan başlayıp, akşam hava kararmadan güzel anılar biriktirirsin

Lucas size cok zahmet olmazsa bu selalelerin yayların isimlerini alabilir miyim? Hatta varsa elinizde hazır bir rota super olur ama

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
inönü yaylasına gitmiştim. muhteşem bi yer. oraya giden çadır atıp 1 gün kesin kalmalı

İnönü yaylası güzel de benim gibi Kartepe yerine yanlışlıkla Yuvacık Barajı üstüne çıkıp Menekşe yaylası tarafına giderseniz o yayla asfalt lastiği için iyi değil :)

Yalova'da parkur çok, iki tane şelale, iki tane yayla, iki tane Atatürk köşkü, 2 tane dipsiz göl, 1 Termal kaplıca var. Üstelik hızlı hızlı gezeceğim desen 3-4 saatte bitirirsin hepsini. Yok yayıla yayıla gezerim, sindire sindire orman havası alır, çayımı içer, manzarayı seyrederim dersen sabahtan başlayıp, akşam hava kararmadan güzel anılar biriktirirsin :)

Abi mapsten paylaşabilir misin.Biz de yalovalı olduk sayılır artık :)

Moderatör
Yalova'da parkur çok, iki tane şelale, iki tane yayla, iki tane Atatürk köşkü, 2 tane dipsiz göl, 1 Termal kaplıca var. Üstelik hızlı hızlı gezeceğim desen 3-4 saatte bitirirsin hepsini. Yok yayıla yayıla gezerim, sindire sindire orman havası alır, çayımı içer, manzarayı seyrederim dersen sabahtan başlayıp, akşam hava kararmadan güzel anılar biriktirirsin

Lucas size cok zahmet olmazsa bu selalelerin yayların isimlerini alabilir miyim? Hatta varsa elinizde hazır bir rota super olur ama

Erikli Çifte Şelale Çınarcık İlçe'sinden sonra,
https://www.google.com/maps/dir/40....ac7c670324d4767!2m2!1d29.0311313!2d40.5897807

Sudüşen Şelalesi Termal İlçesi/Üvezpınar mevkiinde,
https://www.google.com/maps/dir/40....53a69a674ccd69d!2m2!1d29.1394594!2d40.5717993

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar