O değil de arkadaşlar, ne Uçmakdere'ymiş be.
Üstelik konuyu açan Angry "öylesine" diye başlamış söze.
Numan umarım bir sonraki karşılaşmamız daha güzel şartlarda olurDün için de kusura bakma kaza yapan arkadaşlardan birini tanıyordum, destek amaçlı su almaya falan gittim, çok muhabbet edemedik seninle.
Nasipse birgün karşılarız. Cbf plakalı siyah mt-07 benim. Kornaya basarsan sen olduğunu anlarım. Zira ssli tanıdığım hiç yok
Benim motorda şu aralar altımdan kayıyor gibi hissediyorum arkadan. Lastik aldık motora ama anlam veremiyorum şu ara. Olmadı tekrardan arka lastiği tutan sorunları torklatacağım.
2012 nc 700-750
Yillik bandrol 252 tl
2017-2019 nc 750
Yillik bandrol 852 tl
Yalova yapın birgün, mihmandarlık yaparım.
Şuan uçmakdereye gitsem mi die düşünüyor değilim. Aklım ile ruhu çatışıyor. Ruhum kazanır ise kesin zatürre olurum die düşünüyorum.
Sesi çıkmadığına göre kesin gitti![]()
@Angrypower aslında Kartepe üzerinden İnönü Yaylası,oradan İznik, oradan da Karamürsel yolu üzerinden Yalova yapılabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:51 ----------
Karanlıkta tadı çıkmaz hafız.
@Angrypower aslında Kartepe üzerinden İnönü Yaylası,oradan İznik, oradan da Karamürsel yolu üzerinden Yalova yapılabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:51 ----------
Karanlıkta tadı çıkmaz hafız.
inönü yaylasına gitmiştim. muhteşem bi yer. oraya giden çadır atıp 1 gün kesin kalmalı
O rota çok uzun, sindire sindire gezilmez.
Yalova'da parkur çok, iki tane şelale, iki tane yayla, iki tane Atatürk köşkü, 2 tane dipsiz göl, 1 Termal kaplıca var. Üstelik hızlı hızlı gezeceğim desen 3-4 saatte bitirirsin hepsini. Yok yayıla yayıla gezerim, sindire sindire orman havası alır, çayımı içer, manzarayı seyrederim dersen sabahtan başlayıp, akşam hava kararmadan güzel anılar biriktirirsin![]()
O rota çok uzun, sindire sindire gezilmez.
Yalova'da parkur çok, iki tane şelale, iki tane yayla, iki tane Atatürk köşkü, 2 tane dipsiz göl, 1 Termal kaplıca var. Üstelik hızlı hızlı gezeceğim desen 3-4 saatte bitirirsin hepsini. Yok yayıla yayıla gezerim, sindire sindire orman havası alır, çayımı içer, manzarayı seyrederim dersen sabahtan başlayıp, akşam hava kararmadan güzel anılar biriktirirsin
Lucas size cok zahmet olmazsa bu selalelerin yayların isimlerini alabilir miyim? Hatta varsa elinizde hazır bir rota super olur ama