Ben Uçmakdere'ye Gidiyorum...

Hayırlı olsun.Ee bıkkınlık geçti mi bari mete 7 den sonra. Hislerini paylaşır mısın bizlerle?

Teşekkürler. Aynen kullanıyorum motoru. Frene basınca durması ve virajda ön tekerin yerden kesilmemesi paha biçilemez. Çukur yada yükselti gördüğümde aklım gitmiyor artık.

Walla yağmur yapmıyor ama hava da kapalı. AccuWeather’a göre yağmayacak. Lakin serin. Ben motoru çıkaracak olsam file mont yerine 4mevsim giyerim en azından rüzgar kesilsin die.

Bağcılar-Güngören oto sanayide arabanın bakımını yaptırıyorum. Eve geldiğimde motora binebilecek takat kalır mı merak esiyorum. Farkettimki triger setini falan değiştirmeliler ağır bakımı da yaklaşıyor canım arabanın... :pr:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:20 ----------

Bugün tam motoru çıkartıyorum ben. Gideceğim bir yerlere diyordumki son anda bir telefon geldi ve kendimi gene arabanın içinde buldum. Neyse şort, tişört, parmak arası terlik kömbenin ile Silivri sahilde oturuyorum sıradan arabacılar gibi :thumleft:

Bağcılar-Güngören oto sanayide arabanın bakımını yaptırıyorum. Eve geldiğimde motora binebilecek takat kalır mı merak esiyorum. Farkettimki triger setini falan değiştirmeliler ağır bakımı da yaklaşıyor canım arabanın... :pr:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:20 ----------

Bugün tam motoru çıkartıyorum ben. Gideceğim bir yerlere diyordumki son anda bir telefon geldi ve kendimi gene arabanın içinde buldum. Neyse şort, tişört, parmak arası terlik kömbenin ile Silivri sahilde oturuyorum sıradan arabacılar gibi :thumleft:

Karda tipide bindin,yaz geldi motoru yatiriyorsun

Karda tipide bindin,yaz geldi motoru yatiriyorsun

Kıyamıyor adam yahu. Anla işte :)

Madem Uçmakdere yok. Bende Bakırköy'den hareketle.
Sirkeci Konyalı'da tatlı yedikten sonra Ortaköy'e geldim. Bir kumpir iyi gidecek.
Ardından Sarıyer'e kadar deniz temaşası, Sarıyer'de dondurma, Hacıosman-Maslak istikametinden Zincirlikuyu, Dolapderede bol sarımsaklı işkembe (yer kalırsa), Kasımpaşa-Sütlüce-Alibeyköy üzerinden Pier Loti, bir Türk Kahvesi ardından Haliç köprüsü-Cevizlibağ-Merter-Bakırköy yapar :)

Bu sevda bitecek mi sandınız? Dün Ağva'ya gidip, Silivri'ye gelip, oradan eve döndüm. Uçmakdere'ye o motorla son gidişi yaptıktan sonra bu motorla ilk gidişi yapmaz isem ayıp olur :bounce:

Lakin orada bu battlax'larla zorlamam. Battlax hoşuma gidiyor yanlamaya meyilli, güzel lastik takarsam sürekli teker yapmak zorunda kalabilirim die vazgeçiyorum. Yanlayınca daha hoşuma gidiyor benim.

@Angry, bugün Edirne istikameti hava durumu nedir?

Her an bir Edirne git gel yapabilirim.
Nede olsa bugün babalar günü.
Keyif serbest :)

Abi daha Beylikdüzü'nde hava kapalı. Rüzgar iyice esiyor. Ben o topa girmezdim. İlla tava ciğer yiyeceksen, yeşilköy'de de bulunur kanımca :)

O yolun rüzgarı fena tokatlıyor.
Ama Edirneye kadarda yağmur görünmüyor.

Yağmur görünmüyor ama yağmur bulutları geçiş yapıyor. Bu yüzden deli gibi rüzgar var havada.

Tamam vazgeçtim.
Hem bugün babalar günü yahu.

Kabiristana gidip babamı ziyaret etmem gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar