Vay arkadaş yahu..
Angry emti yedi aldi alali forumada girmez oldu..
Bu kadar mi yokluk olurr:
Bu gidişle bayrama kadar rodajida yapacak..
Tek endişem,3 ay sonra keşke emti dokuz alaydim demesi..belli mi olur..
Rodajın bitimi bayrama denk geliyor diye kara kara düşünüyor bence![]()
Angry o zaman al Hasan'ı da haftasonu turlayalım.
şu bayram geçsin de hele yalnız kalmayın diye bende gelcem![]()
Sen Yeri ve zamanı söyle abi :queen:
Bu iyiymiş![]()
Walla benim bir bakımım yok. Zaten tek atıştık mermim var. 450-500kmde motor. Rodaj bakımı bayrama geliyor ondan dolayı birşey diyemeyeceğim. Yarın gazlanır çıkar isem, bir daha çıkamam oralara.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:35 ----------
Servis ayın 7sinde cuma günü açılacak. O sebeptendir ki ben heryere gezemiyorum.
500km'de alet. Bugün uçmakdere yarın şile yapar akşamına sokarım diyordum servise. Vazgeçtim. Aga ben evden markete kadar gitsem yeter bana. Lakin alet deli viraja giriyor. Hasta kaldım. Tam hayalimdeki makine imiş. Eski kasası nasıl bilmiyorum ama bunu benim için yapmışlar. 2014'ten beridir beklediğimi değmiş sanki. 500km'de bitti, şimdi başlarım ufaktan yatırmaya.
Yaa,küçük cc ye sabahtan akşama binsen kesmez,ama yuksek cc ye 10dk binsen yeterde artar..
Kisa mesafe Versys kullandim,kendi motoruma bindigim an bisiklet geldi bana..
Hayatımda ilk defa motoru yıkayasım geldi ki pis bile değil. Her bindiğimde daha da aşık oluyorum. Basmak bile istemiyorum. Tıntın giderken bile zevk veriyor. Bir selesi çok sert, onu da görmezden geliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:08 ----------
https://i.resimyukle.xyz/RCIC6Q.jpeg
Daha güzel çekilebilirdi ama uğraşamadım açıkçası :queen: