Ben Uçmakdere'ye Gidiyorum...

Bu gün öğleden sonra cıktım yola. Hava günlük güneşlik, hafiften terledim biraz fazla giyinmişim herhalde:). Neyse selimpaşa, silivri , gümüşyaka derken sultanköye geliyorum. Hava birden kararıyor , birden rüzgar şiddetleniyor ve tokatlamaya başlıyor.
Ve ben kırk yılın başı bir uçmakdereye gidecektim , ondada hava patladı diyerek moral bozukluğu ile geri dönüyorum.

İyi ki dönmüşüm sıcaktan terlemiştim , geri dönerken hava değişince üşüdüm .
Hastalık kapıda.👍

Bugün bende üşüdüm öğlen vakti. Akşam giderkende yandık. Yapacak birşey yok. Umarım hasta olmazsın yaz başında. Hiç çekilmiyor grip sıcak günlerde...

Yaşlı kurt cuma motorumu aldı , akşamına uçmakderedeydi ,bugün pazar hala ortalıkta yok.En son bulgaristan sınırındaydı, Galiba gelmeye niyeti yok. Adam ne gezdi be keşke bizdede vakit olsada gezsek diyeceğim ama 3 gün durmadan gezebilecek enerjiyi kendimde bulamıyorum.:)

İçine kızartma yağı koymakla tehdit et :)

Kızartma yağı dedin de aklıma ne geldi , zinciri normal çiçek yağı ile yağlasak nasıl bir sonuç alırız acaba.
Çok zorda kalınırsa ve zincir yağlanması gerekse , normal yağ bulma şansımız yoksa yemeklik yağ ne kadar işimizi görür bir konu açmak lazım aslında :)

Bugün için bir plan var mıdır?

Niyet birazdan yola çıkıp Çatalca-Tekirdağ-Edirne üçlüsünden birine karar vermek şeklinde.

Bugün için bir plan var mıdır?

Niyet birazdan yola çıkıp Çatalca-Tekirdağ-Edirne üçlüsünden birine karar vermek şeklinde.

Bugün için herkes Uçmakdere'ye gidiyor ben ise iş yerinde pc başında işimi icra ediyorum :) Akşam 17.00'da çıktığımda hava güzel olursa Levent'ten Silivri sahile gidip, nargile içip, oradan Beylikdüzü'ne dönmeyi planlıyorum ama kısmet. 1 Mayıs'ta nöbetçi kaldım :queen:

Bugün için herkes Uçmakdere'ye gidiyor ben ise iş yerinde pc başında işimi icra ediyorum :) Akşam 17.00'da çıktığımda hava güzel olursa Levent'ten Silivri sahile gidip, nargile içip, oradan Beylikdüzü'ne dönmeyi planlıyorum ama kısmet. 1 Mayıs'ta nöbetçi kaldım :queen:

Hafta sonu acısını çıkarırsın :)

Haftasonu'da maalesef cumartesi işim var. Pazar'da yağmurlu diyor. Nasipse yaza MT-07 ile girersem o zaman acısını çıkaracağım :)

Bakırköye gidip motoru garajdan çıkarmak tam bir kabustu. Polis arkadaşlar yardımcı oldular sağolsunlar ama 2 saat gitti.

Silivriye geldim.

Deli rüzgar var.

Abi resmen 2,5 saat var çıkmama ve Silivri’den vazgeçtim önerin üzerine. Rüzgarla kapışamayacağım hiç :pr:

Abi resmen 2,5 saat var çıkmama ve Silivri’den vazgeçtim önerin üzerine. Rüzgarla kapışamayacağım hiç :pr:

Bu güzergahın huyudur. Saat 6 dan sonra rüzgar diner.

Uçuştada hep öyle oluyor.

Ama yinede tavsiye etmem.
Çok keyif kaçırıcı darbeli rüzgar var.

Tam gezilecek hava ve gün ama 2 gün önce tetanoz aşısı yaptırdım sol kol pert oldu , motordan bile zevk alamıyorum. Uyurken bile uyandırıyor namussuz.

Tam gezilecek hava ve gün ama 2 gün önce tetanoz aşısı yaptırdım sol kol pert oldu , motordan bile zevk alamıyorum. Uyurken bile uyandırıyor namussuz.

Geçmiş olsun...

Angry, hiç Silivriye çıkma.
Silivriden çıktım, Tekirdağ'da arkadaşlara uğrayayım dedim. Çerkezköyden geri dönüyorum.

Yol sağa dönüyor, ben rüzgarı dengelemek için sola yatıyorum.

Geçmiş olsun...

Angry, hiç Silivriye çıkma.
Silivriden çıktım, Tekirdağ'da arkadaşlara uğrayayım dedim. Çerkezköyden geri dönüyorum.

Yol sağa dönüyor, ben rüzgarı dengelemek için sola yatıyorum.

Yok abi tövbeler olsun. Otobanda 120 ile gitmek için 5.vitese atmak zorunda kalıyorum. Motordan soğuyorum yavaş yavaş zaten. Eve geldim daha da çıkmam dışarıya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar