- Konu Yazar
Geçmiş olsun angrypower.
Teşekkürler. Dediğim gibi videoyu yüklerim ama ne de olsa birşey olmuyor die birine kötü örnek olurum die korkuyorum. Beleşe birşey olmadı yani...
Geçmiş olsun angrypower.
Yok tamamen benim hayvanlığımdan kaynaklı.
Kazayı eve yakın bir yerde mi yaptın ?
Angri sana o kadar söyledik - hem aç hemi de güçlü kuvvetli olunmaz - diye , anlatamadık . Sen boş ver fit falan olmayı. Dilersen benden , beğenmiyor
isen Levent84 den , bir kaç yemek ve sofra tarifi al ki gücün guvvatın yerine gelsin. Şaka , moralini yerine getirebilmek içindi. Geçmiş olsun kardeşim. Sende sıfır , demir atındaysa az hasar olması olayın sevindirici tarafı. Yalnız acaba hepimiz kendimizi bir az sorgulasak mı ki? İlk önce
Bursalıaliden başlamak üzere.
Kınalı kuzumu toparladı Oktay Usta saolsun. Daş gibi yaptı. Tövbe edip az basınca ortalama 3,8lt'leri gördüm. Normal arabalar gitmeye çalışmak çok zor ama başarmam lazım :salut:
Bugün Kızılcahamam'a gittim. Artçı ile kargasekmez pek tat vermiyor. Ama yine de bu motorun viraj performansı gerçekten çok iyi. 135kg ben ve 75kg artçı ile.
https://i.hizliresim.com/y6OOE9.jpg
Bende mt-25’i çıkardım. Silivri’ye geldim. Yavaş gitme talimleri yapıyorum. Bu motorla yavaş gitmek zaten zor üstüne birde yarışçı arabalar sıkıştırıyor. Basıp güvenli bölgeye çıkıp salıyorum araçları :queen:
sen yine burgman 650 ye geçilmişsin ben geçen sene xmax250 ye geçildim mt07 ile, gerçi ben yeni motorcu sayılırım halen 2. senem doldu ��.
Sonra her hafta sonumu orda geçirdim, vfr800 ağırlığından dolayı kargasekmezde yoruyordu ama Akyarma inanılmaz keyifli oluyodu. Bu sene pek gidip gelemem sanırım 2. çocuk geliyor kısmetse 1 ay sonra diğeride 4 yaşında, hanım ikisiyle baş edemez. wr125r aldım en azından işe gidip gelir uzak kalmam motosikletten
sen yine burgman 650 ye geçilmişsin ben geçen sene xmax250 ye geçildim mt07 ile, gerçi ben yeni motorcu sayılırım halen 2. senem doldu .
Sonra her hafta sonumu orda geçirdim, vfr800 ağırlığından dolayı kargasekmezde yoruyordu ama Akyarma inanılmaz keyifli oluyodu. Bu sene pek gidip gelemem sanırım 2. çocuk geliyor kısmetse 1 ay sonra diğeride 4 yaşında, hanım ikisiyle baş edemez. wr125r aldım en azından işe gidip gelir uzak kalmam motosikletten
Akyarma dediğin yer kızılcahamam ile gerede arasındaki yol değil mi?
Çok zoruma gitmişti Burgman'a geçilmek. Kazan tarafından Kızılcahamam'a girerken ilk viraj daha, kendimce limitler de gidiyorum biraz daha yatırsam motor altımdan gider hissi var. Gaz açıyorum artık vs bir baktım solumdan o koca götlü burgman geçti gitti... Ama öyle böyle değil peşine takıldım sola doğru olan geniş yerde yaklaştım gibi biraz ama 3. virajda koptu gitti. Öyle moralim bozuldu ki yemekten sonra fıstıklı katmeri yiyesim gelmedi.r:
Allah sağlık sıhhat versin Serkan. Sevindim adına gelecekleri parlak olsun çocukların. Büyümeleri sırasında da sana bol sabır diliyorum. :mrgreen:
Wr125'e gelince 125cc motorların ağırlık limitinin üstündeyim. Ayrıca Ankara'nın trafiğine pek uygun değil. :farao: