Ben Uçmakdere'ye Gidiyorum...

Walla kutu üstünde benimkide öyle :) İçinden çıkan kol saati gibi olan kumandayı hiç kullanmadım. Zaten farkı o :)

Kızımın ikinci dönem ilk sınavları bitti. Bugün kızıma ayrılmış bir gündü...

Yarın Yeşilköyde olmama rağmen sandık kolluk görevi icra edeceğimden çiroza gidemeyeceğim.

İçinizden biri yarın için "plaja gittim, uçmakdere yaptım, ağvada viraj yaptım, poşet gibi otobanda savruldum, silivride köpeklere yem oluyordum, enduro yaptım" raporu paylaşırsa vururum ona göre :) :) :)

Bugün o kadar çok üşüdümki yarın gene rüzgar devam edecekmiş. Hiç savrulmaya niyetim yok. Zaten motorum 5.2lt/100km ortalama yakıyor. Üstüne birde böyle bir şekilde hasta olasım yok :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
O değil de bugün Şile tarafı felaketti,böyle bir rüzgar görmedim ben. Kontra veriyorsun, rüzgardan motor tam ters tarafa gidiyor. Düz yolda bariyerlerle kucaklaşıyordum kaç defa :)

Ayıp olmasın sizlere ama ben Silivri'ye gidiyorum galiba. Sahilde kimse de olmaz. Leş nargilesini içeyim. Denize camekan arkasından bakayım bari :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:08 ----------

Kamerayı çeneye montajladım daha iyi oldu. Ön tekerin havasını tutturduk. Arka tekeri düşürmek lazım.

Uçmakdereye falan gitmeye gerek yok.
Bugün sahil yolunda şiddetli rüzgar nedeniyle yeterince uçuluyordu.

Ufuk hocam hem Sizin , hemi de bütün alemi İslamın mübarek kandilini kutluyor , bu gecenin hatırına Halıkı Zülcelal'den bütün insanlık için barış , huzur ve sağlık afiyet temenni ediyorum.

Ufuk hocam hem Sizin , hemi de bütün alemi İslamın mübarek kandilini kutluyor , bu gecenin hatırına Halıkı Zülcelal'den bütün insanlık için barış , huzur ve sağlık afiyet temenni ediyorum.

Amin...

Bende sizin ve cümle alemin mübarek gününü kutluyorum...

Uçmakdereye falan gitmeye gerek yok.
Bugün sahil yolunda şiddetli rüzgar nedeniyle yeterince uçuluyordu.

Sabah sahil yolunda bende kaptırmıştım. Böyle giderse yarında ertesi gün de motor kullanırım ben. Bu aralar nedense servise binesim gelmiyor :(

Sabah sahil yolunda bende kaptırmıştım. Böyle giderse yarında ertesi gün de motor kullanırım ben. Bu aralar nedense servise binesim gelmiyor :(

Aman aga...

Fazla asılma gaz koluna..
Rüzgar efsanedir istanbulda..
Sen sen ol,uyma kara şeytana...
Sağlam tut gidonu,tükürmesin yollarda..

Moturun emti yirmibeş...
Çift kelle,otuzalti aygirli..
Alma canını,heder etme garibi..
Ağlatma asfaltı,yeme lastiğin hamırını..

Uçmakdereden sallandım aheste..
İlk virajda verdim kontra..
Dedim yolu dardan alsam nafile..
Yemedi maçam,abandim manete..

Son düzenleme:
Ben manete pek asılmıyorum aga :) Ani fren yapınca motorun önü zıplamaya başlıyor. Akıcı gitmek elzem şey Emti25'te :farao:

Aman aga...

Fazla asılma gaz koluna..
Rüzgar efsanedir istanbulda..
Sen sen ol,uyma kara şeytana...
Sağlam tut gidonu,tükürmesin yollarda..

Moturun emti yirmibeş...
Çift kelle,otuzalti aygirli..
Alma canını,heder etme garibi..
Ağlatma asfaltı,yeme lastiğin hamırını..

Uçmakdereden sallandım aheste..
İlk virajda verdim kontra..
Dedim yolu dardan alsam nafile..
Yemedi maçam,abandim manete..

Üstadım şu kara şeytan tabiri pek olmamış sanki.😀
Ben hiç kara şeytan hatırlamıyorum.
Şeytan dediğin kırmızı olur 😀 kara şeytan yerine ,* kör şeytan* tabirini kullanabilirdin.
Kör olduğuda bilinir 😀

Nazar oldu motorum. Kaza yaptım. Bu haftasonu uçmakdere yok. Bir süre araba ile gezeceğim :) kendi kaza videom mevcut ama :)

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Geçmiş olsun. Var mı bir hasar sende / motorda?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar