Ben simdi hayvan katilimi oldum ?

Ya abiler demin isten gelirken gece vakti tabi yolda isik pek yok giderken yola bisey geldi uzun fari yaktim baykus beyaz bitane cok korktum ben baykuslardan cok korkarim kitlendim kaldim en son hatirladigim motor ustunde kas kati kesilmistim ve baykusa vurdum motor sallandi kendime geldim.motordan indim asagi kendime geldim uzaktan hafif hafif baktim yerde yatiyodu.napiyim gomiyim mi gunaha mi girdik su aylarda cok uzuldum ya :salut:
Neden cikarsin ki yola ya :salut: bide sehir ici yani merkezde kesin biri besliyodu evden kacti :salut:

Geçmiş olsun. Bir arkadaş vardı, bilimum hayvanı ezmişti, ona bir sor bakalım nasıl atlatmış. :)

Şaka bir yana, kaza bu neticede. Geçmiş olsun.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ya abiler demin isten gelirken gece vakti tabi yolda isik pek yok giderken yola bisey geldi uzun fari yaktim baykus beyaz bitane cok korktum ben baykuslardan cok korkarim kitlendim kaldim en son hatirladigim motor ustunde kas kati kesilmistim ve baykusa vurdum motor sallandi kendime geldim.motordan indim asagi kendime geldim uzaktan hafif hafif baktim yerde yatiyodu.napiyim gomiyim mi gunaha mi girdik su aylarda cok uzuldum ya :salut:
Neden cikarsin ki yola ya :salut: bide sehir ici yani merkezde kesin biri besliyodu evden kacti :salut:
Nesli tükenmekte oldugundan koruma altina alinmis beyaz baykuslardan birini öldürmüssün.
Bag bahçeler hal müdürlügüne basvurarak cesedi teslim edebilirsin.
Yaninda para da bulundur çünkü bildigim kadariyla 30bin lira cezasi var.

Nesli tükenmekte oldugundan koruma altina alinmis beyaz baykuslardan birini öldürmüssün.
Bag bahçeler hal müdürlügüne basvurarak cesedi teslim edebilirsin.
Yaninda para da bulundur çünkü bildigim kadariyla 30bin lira cezasi var.

Vicdanim el vermedi abimle gittik abim dokundugu an oterek ucarak gittti.cok mutlu oldummm.ölü numarasi yapti sanirim :thumleft::thumleft:

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Yakında Hayvanları Koruma Derneği topluca bu foruma dava açarsa hiç şaşırmayacağım.:)Bu arada kendini geliştirmen lazım @snappy x kos koca koyunu devirdi sen bir tane küçücük baykuşu sabitleymemişin asfalta.:)
8g6p9n.png

Yakında Hayvanları Koruma Derneği topluca bu foruma dava açarsa hiç şaşırmayacağım.:)Bu arada kendini geliştirmen lazım @snappy x kos koca koyunu devirdi sen bir tane küçücük baykuşu sabitleymemişin asfalta.:)
http://i.hizliresim.com/8g6p9n.png

Ahahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahah:queen::queen::queen: yalniz degilmisimmmmm :flower::flower:

kasten öldürmediysen idari para cezası yok, bu tür durumlarda soğukkanlı olmak lazım, hayvan yaralı ise veterinere götürmek gerekiyor, tedavi edilebilir yada en azından can çekişmesi önlenebilir..

kardeş bir de şöyle düşün; gecenin bi vakti 100-120km/h hızlarla sağı solu ağaçlık olan bi yolda gidiyorsun, önüne köpek koyun vb büyüklükte hayvan atladı,
sonuç: en iyi ihtimalle bikaç kırıkla kurtulursun, işin ucu sakat kalmaya ölmeye kadar açık.
Demem o ki; şanslıymışın ki baykuş çıkmış,
ya köpek olsaydı.

Motosikleti
Dominar 250
snappy nicli arkadaşla bir akrabalık varmı

Baykuşa nasıl kitlendin hocam gözünü seveyim :silent:

Abi cok korkarim baykustan korkunclar ya.
Yok valla bi akrabalik :bounce:
Millete koyun kus kopek denk gelir bana sehir icinde en cok korktugum hayvan baykus denk geliyor:santa:
İyi ki hizim 45 50 civariydi da dusmedim:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:30 ----------

Hogwartsda mı motor sürüyosun arkadaşım nerden buldun beyaz baykuşu :mrgreen:

Bende ki sans iste ya at ciksaydi:queen::queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:32 ----------

Hogwartsda mı motor sürüyosun arkadaşım nerden buldun beyaz baykuşu :mrgreen:

O beni buldu ya :farao: bende ki sans iste ya at ciksaydi:queen::queen:

Benim bildiğim, bizim memlekette fil yok; ki iyi ki yok kesin biri çarpardı şimdiye kadar.

kurbanda 3-5 kişi toplanıp danaya mı girsek :D
kafadan çarparız :) mundar olmasın diye keseriz artık

Merhaba,

Geçmiş olsun sizi anlayabiliyorum..Bir hayvana istemeyerek çarpmış olmak ve zarar vermiş olduğunu görmek, zarar verecek olmak kötü bir histir..Gece uykularını dahi kaçırır insanın..

Dikkatli olun,olmuş artık olan ama bundan sonra gece sürüşlerinde gündüz sürüşlerine nazaran aniden hayvanların çıkabileceğinin bilincinde olup daha dikkatli olmanızda fayda var,zarar yok.

Geçmiş olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar