Ben simdi hayvan katilimi oldum ?

Motosikleti
600RR
selamın aleyküm arkadaşlar:bounce:

ahmet kardeşim sonunda beni anlayan biri çıktı çok kötü bir duygu biliyorum ama artık ezdikçe ezesin gelecek herşeyin üstünden geçmeye çalışacaksın..:flower:

ahmet kardeşim sonunda beni anlayan biri çıktı çok kötü bir duygu biliyorum ama artık ezdikçe ezesin gelecek herşeyin üstünden geçmeye çalışacaksın..:flower:

Snappy hoş geldin bizde tam senden bahsediyorduk anlat bakalım

1- tavuk
2- koyun
3- ?
4- ?

kısacası tavuk ve koyundan sonra ne oldu?

Motosikleti
600RR
Snappy hoş geldin bizde tam senden bahsediyorduk anlat bakalım

1- tavuk
2- koyun
3- ?
4- ?

kısacası tavuk ve koyundan sonra ne oldu?

artık daha dikkatliyim hocam ama hayvanlar hala atlıyor maks hızım 15 ile geziyorum,ama eminim şu günlerde bir hayvan daha ezeceğim para biriktirip go pro tarzı bişey alıp youtube kanalı açmayı düşünüyorum sizde şahit olun onlar önüme atlıyor ben üzerlerine sürmüyorum

Super Moderator
artık daha dikkatliyim hocam ama hayvanlar hala atlıyor maks hızım 15 ile geziyorum,ama eminim şu günlerde bir hayvan daha ezeceğim para biriktirip go pro tarzı bişey alıp youtube kanalı açmayı düşünüyorum sizde şahit olun onlar önüme atlıyor ben üzerlerine sürmüyorum

Bence artık imzanı değiştirmelisin, senden yavaşı da mezarda, tavuk kalmadı piyasada tavuk..:)

ahahahahah vay be meshur adam geldiiiii:queen: vallaa hicc sorma yaa nee buu hayvanlardan çektiğimiz :salut: ama sende seri cinayet yapmissin be kardesim:queen:

hatırlayanlar bilir.van gölü canavarı ve mazotci hikayesini,olmaz olmaz demeyin bundan sonra daha dikkatli olun geçmiş olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar