ben reklammı yapıyorum??? lütfen biri söylesin

arkadaşlar az önce kontrol panaline girdim imza ayarlarının altında ; "reklam yapmak yada E-mail adresini yazmak yasaktır". yazıyo şimdi ben memleketimi yazdım bu reklammıdır:silent: admine mesaj attım,durumu anlattım,
size soruyorum bu reklammıdır:silent: hiç bir ticaret amacı yok üstelik anlamış diilim böyle davranışları:farao: :farao: :farao:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
s17.gif
s17.gif
s17.gif

Moderatör tarafında düzenlendi:
İyide sevgili kardeşim memleket yazmak reklama girmez ki.

İyide sevgili kardeşim memleket yazmak reklama girmez ki.

sorun da orda zaten!!!!! reklama girmiyor ama yöneticeye göre reklam oluyor:pr: :pr: çünkü beni uyarıcı bir yazıyla reklam yapmak ve E-MAİL yazmak yasaktır yazısını yazmış:farao: :farao: :farao: ne olacak bilmiyorum:silent:

Dostum , o sistem uyarısıdır.Ve geneldir.
İmza'da ne yazarsa yazsın , hatta imzan olmasa bile o uyarı yapılır...

sorun da orda zaten!!!!! reklama girmiyor ama yöneticeye göre reklam oluyor:pr: :pr: çünkü beni uyarıcı bir yazıyla reklam yapmak ve E-MAİL yazmak yasaktır yazısını yazmış:farao: :farao: :farao: ne olacak bilmiyorum:silent:
Yapmayın işte güzel kardeşim şunu. Ondan sonra millet niye birbirine düşman acaba diye sorup duruyoruz. Birbirimizi anlamaya çalışmak yerine açığımızı kollamak niye? İki dakika bekleyip bu konuyu açmamak yerine birilerini suçlamak niye? O standart olarak herkese konulmuş bir yazı. Yönetim niye böyle şaşalı bir tepki koydu onu da anlamadım ama var demek ki söz dinlemeyen birileri.

Sanırım konuyu açan arkadaş verilen cevaplardan tatmin olmuştur.

Söylemiş olduğu konu sisteme ait bir özellik olup tüm üyeler de görünmektedir.

Bu konunun amacına ulaştığı ve kapatılması kanaatindeyim..:cat:

haci yanlış anlama ama yöneticilere şimdi hak veriyorum az az...yani şimdi sana ne deseler abicim...genel sistem uyarısı bu...evet Artvin Borçkanın reklamını yapıyorsun...valla falaka lazım size...:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Musti bu ne yaaa...Topic kaymış düzelt şunu bi zahmet.....

böyle bir uyarıdan neden bilgimiz yok peki:silent: duyuru yapıldı mı yani ben mi görmedim:cyclopsan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar