Ben ne diyeyim şimdi ???

Antalya´da ışıklı kavşakta yasak olduğu halde kamyonetle sola dönen Taylan Balci, yeşil ışıkta geçen 22 yaşındaki Serkan Bakar´ın kullandığı motosikletle çarpıştı.

Ağır yarlanan Bakar ve arkasında oturan annesi 44 yaşındaki Ayşe Bircan Ateş´e ilk müdahaleyi polisler yaptı. Talihsiz gencin nefes borusuna kaçan dilini parmağıyla çıkaran polis, gencin nefes almasını sağladı.

Kaza bu saat 07.00 sıralarında Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. 20 B 4209 plakalı kamyonetiyle limandan şehir merkezi istikametine giden 30 yaşındaki Taylan Balci, İl Sağlık Müdürlüğü Kavşağı´nda yasağa rağmen sola dönmek istedi. Bu sırada karşıdan yönden gelen ve kendisine yeşil ışık yanan 22 yaşındaki Serkan Bakar´ın kullandığı 07 BOC 05 plakalı motosiklet kamyonete çarptı. Kamyonetin sağ kapısına çarparak yola savrulan Bakar ve arkasında oturan annesi Ayşe Bircan Ateş ağır yaralandı. Ekip aracıyla kavşaktan geçen polisler, olaya müdahale ederek ambulans çağırdı.

Kanlar içerisinde hareketsiz halde bekleyen ve kaskı başından fırlayan motosiklet sürücüsü Bakar´a ilk müdahaleyi olay yerine gelen trafik polisi yaptı. Talihsiz gencin nefes borusuna kaçan dilini parmağıyla çıkaran polis, gencin nefes almasını sağladı. İki ambulansla Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne götürülen anne- oğul tedaviye alındı. Bir süre olayın şokunu üzerinden atlatamayan kamyonet sürücüsü Taylan Balci, "Dönüşün yasak olduğunu gösteren tabelayı fark etmedim" dedi.

Sağlık raporu için hastaneye götürülen Balci daha sonra polis merkezinde ifade verdi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

DHA

http://haber.mynet.com/detay/yasam/...&utm_medium=www&utm_campaign=home_haber_image

Ne diyebilirim ki ben şimdi bu olaya... Öküz oğlu öküz bir kamyon şöforu, kaskının bağını bağlamamaktan başkta hiçbir suçu olmayan bir motosikletli ve kAZA. Kamyoncuya ne mi olmuştur? Burnu bile kanamamıştır tahminen. Söylenecek söz yok bence...

Son düzenleme:
Tıpkısının aynısını pazar gunu yasadım panelvandı ve sacı sakalı bembeyaz bir dede kullanıyordu zorakı yavasladım o da hızlıca gecmeyı basardı.

Senın anlayacagın benı gormesıne ragmen gecmemı beklemeden ıstedıgını yaptı.

Carpsam ne olacak kı ona nasıl olsa oturdugu yerde canına bısey olmayacak.

Bana ne olacagı da umrunda degıl.

Oysakı kıme nezaman ne olacagını sadece Allah bilir. Kimse kendini garantide sanmamalı.

Arkadasımıza ve aılesıne buyuk gecmıs olsun. Umarım tez zamanda saglıgına kavusur.

Allah anne-oğula acil şifalar versin.Allah hepimizi cani, kural tanımayan, bilinçsiz, motosiklet antipatiği dört teker ve üzeri sürücülerden korusun...

"Dönüşün yasak olduğunu gösteren tabelayı fark etmedim" dedi.

Bak negüzel söylemiş adam,hepsi bu kadar işte:pr:

O öküz muhtemelen tabelayı farketmiş, ama nasılsa gelen motosiklet sittir eeett demiştir.

Bu öküz oğlu öküzlerin hepsi tabela görmedim şunu farketmedim derken yalan söylüyorlar zaten ::rantinp: Bunların çoğu tabelayı da görüyor, motoru da görüyor, sallamıyorlar, bu lavukların çoğu için kurallara uymak racona terstir, erkekliğe aykırıdır.... Olan olduktan sonra "görmedim abi" ::ranntign

Beyler bayanlar siz siz olun şu kaskınızın kilidini lütfen bağlayın. Bağlamıyorsanız da lütfen takmayın bari görüş açınız daralmasın. İlk darbeyi absorbe etmekten başka hiçbir işe yaramaz kilidi takılmayan kask. Uçar gider baştan.

bunlar yüzünden motosiklet almama ailem ve dostalarım karşı çıkıyo bitsin artık böyle şeyler geri zekalı insanlar motorculara denk gelmesin. motoru kullanan kardeşime ve annesine allahtan acil şifalar diliyorum. allah hiçbir motorcu kardeşimize böyle şeyler göstermesin. sağlıcakla kalın dostlarım

Arkadaşlar biraz iddialı olucak ama inanın türkiyenin en kötü trafiği antalyadadır , en kötü şöförleride antalyadadır , ne zaman ne olacağı belli olmayan bir trafik burası , kim netarafa sapar nerde frene basar bilemezsiniz , şöförlerimizin çoğu zeka özürlüdür ne yazık ki , arkadaşa geçmiş olsun diyorum ...

kardeşim dediğin doğru gibi sanki kavşak kazaları falan genelde antalya bölgemizde oluyor çok sıcak bi memleket olduğundan mı acaba :silent: gerçi benim bulundum yerinde sıcaklıkta kalır yanı yok ama :)

Arkadaşlar biraz iddialı olucak ama inanın türkiyenin en kötü trafiği antalyadadır , en kötü şöförleride antalyadadır , ne zaman ne olacağı belli olmayan bir trafik burası , kim netarafa sapar nerde frene basar bilemezsiniz , şöförlerimizin çoğu zeka özürlüdür ne yazık ki , arkadaşa geçmiş olsun diyorum ...

15 senedir antalyada yaşan biri olarak bu söze çok çok katılıyorum apaçi gençlerimiz ana caddeler şahinle doğanla hacı muratla yanlıyor antalya deil sanki teksas walla adam şahinle sağa dönüyor sola dönüyor illa bi yanlıycak artislik yapcak sadece kendi menfatini düşünen bir toplum yönergesi içinde ilerler olduk

Bu arada Arkadaşa Ve Annesine Acil Şifalar Dİliyorum...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:39 ----------

15 senedir antalyada yaşan biri olarak bu söze çok çok katılıyorum apaçi gençlerimiz ana caddeler şahinle doğanla hacı muratla yanlıyor antalya deil sanki teksas walla adam şahinle sağa dönüyor sola dönüyor illa bi yanlıycak artislik yapcak sadece kendi menfatini düşünen bir toplum yönergesi içinde ilerler olduk

Bu arada Arkadaşa Ve Annesine Acil Şifalar Dİliyorum...

Not:Ben Antalya M-T Olarak En Kısa Zamanda Toplanıp Bir "MOTORCUYU GÖR" Eylemi Gerçekleştirilmesi Taraftarıyım Sessiz Kaldıkca Kimse İplemez Oldu İyce.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar