korkmayın aslanlarım,pinarr aplaniz gelirse arkanizda ben varim![]()
Sığındım sana koru beni:queen::queen
Sığındım sana koru beni:queen::queenehhh sende çok uzaktasın ya Pınar abla gelir bizi şekilden şekile sokar sen anca gelirsin:salut::queen:
Halâ milletin arkasına geçme derdindesin ayıp ayıp :queen:
Yazan madem büyük bi icraat yapmış nie kendi adını kitaba alenen yazmaktan sakınmış aceba???
Asparagas bunnar.. Henüz hatun milletini kitaba sığdırabilecek bi şahsiyet türemedi.. İnsan ırkında yok yani..![]()
Yazan madem büyük bi icraat yapmış nie kendi adını kitaba alenen yazmaktan sakınmış aceba???
Asparagas bunnar.. Henüz hatun milletini kitaba sığdırabilecek bi şahsiyet türemedi.. İnsan ırkında yok yani..![]()
sen peki nie benim yazdıım versiyonu aldın geçen
bide gelip imza istedin:cherry:
İşte bunu tam anlamadım, imzayı ne için istemiştim :cherry:sen peki nie benim yazdıım versiyonu aldın geçen
bide gelip imza istedin:cherry:
:wiinkk::bounce:Yorumsuz:cat:Hep destek tam destek:cat::queen::queen::queen:
Yok yok o bıraktı o işleri.. Artık evinin kadını çocuğunun anası olcak :queen:olayi cozmusun hemen :queen::queen::queen:,gokhanda arkalarinda,kadro tamam![]()
Asparagas değil :queen::queen: geçen gün kitapsan'da görmüştüm zaten tanıtımını... yazın çıkacak diyorlardı...
yakında daha fazla bilgi yayınlanmaya başlar nette :rendeer:
:bounce:
:wiinkk:
Yok yok o bıraktı o işleri.. Artık evinin kadını çocuğunun anası olcak :queen:
bizde arada toplanir gokhan'a caya gideriz ,iki dedikodunun belini bukeriz![]()
Elin boş gelme, börek çörek yapta getir gelirken :cherry:
tamam ayol,sende kisiri yaparsin artik
![]()
Tamam söylerim Gökhan yapar :cherry:
yoksa yemek yapmayımı bilmiyon![]()