"Ben Kızların Kitabını Yazdım"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhaba arkadaşlar! evet, yanlış duymadınız... kitabımızın adı:

"Ben Kızların Kitabını Yazdım"

istanbul'da geçen gün kitapsan'da tanıtımını gördüm, çok yakında tüm kitapçılarda bulunacakmış...

içeriği bir SIR gibi saklanıyormuş...

işte karşınızda o ilginç kitap:

bkky.jpg

sabırsızlıkla yorumlarınızı çok merak ediyorum... bu resimle bile benden 10 puan! aldı...

(bu konu ilk konum, o yüzden çok farklı bişey olsun istedim! umarım beğenirsiniz)

:mrgreen:

ilk başlığın motosikletlerle ilgili faydalı bir şey olsa daha çok sevinirdik açıkçası :cat:

Umarım "perşembenin gelişi çarşambadan bellidir" sözünü doğrulamaz sonraki başlıkların :cherry:

ben daha önce yazmıştım:mrgreen: bu kitabı erkeklerden çok bayan okuyucular alıcaktır:cat: bana para verseler okumam bunu aynı bilgiler var bende zaten:mrgreen:

Cahil halkımız dünya klasiği, Türk klasiği vs. okumaz; nerde saçma sapan kitap var onu okur zaten :cherry:

Aferin bize :p

iyi ya işte bize ne dünyadaki klasiklerden türkiyede bolca klasik mevcut zaten :p

süperdi :queen:

ya zaten kitabın içeriği belli değil miş!
:) kızları tavlama sanatı değil de islami bir kitap da olabilir miş :cat:

mesela yani :p

Son düzenleme:
Cahil halkımız dünya klasiği, Türk klasiği vs. okumaz; nerde saçma sapan kitap var onu okur zaten :cherry:

Aferin bize :p

abi foruma üye olduğumdan beri seni ilk kez bi topice 2 kez yazarken görüyorum:cat: hep en son mesajı sen yazardın misal: konu kitlenmiştir:mrgreen:

abi foruma üye olduğumdan beri seni ilk kez bi topice 2 kez yazarken görüyorum:cat: hep en son mesajı sen yazardın misal: konu kitlenmiştir:mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::cat::cat:
Valla ben böyle saçma kitapları çok severim:mrgreen:Ciddi söylüyorum bunun gibi kitapları okumaya daldım mı herşeyi unuturum...Ama cahil değilim:queen::queen::queen:Klasikleride ben sevmem:mrgreen:Çok sıkıcı oluyorlar:queen::queen:

Pınar abla bi gelirse buraya varya:queen::queen:Hepinizi ansiklopedi haline getirir silin görmesin bu başlığı:queen::queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar