Ben Kendini biliyorumm amaa İşteeee=)=)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben kendimi her zaman ki gibi biliyorum=) Dominos pizzada çalışıyorum ve aramızdaki her motorcu gibi "MARMARA EĞİTİM KÖYÜNE GİTMEYİ BAZEN BENDE SEVMİYORUM" ama her ne kadar sevmesemde gene o talihsizlik bana geldii=) hani sevmiyoruzz mu ? neden mi ? :D:D:D:D yollarda birr gram ışık yok,Allahın unuttugu bi yer, motorlar çekmiyo,fren yok, yollar cukur ve camur.. :mrgreen: iyii güzell hoşş gittimm siparişi verdimm.. buranın 2 yolu varr bi nar city gidiş gelişi bi başıbüyük gidiş gelişii ben genelde kendi bildiğim yoldann gittiğim için, içimden dedimki nar city yolundan gidiyim hemdee ordan öğrenmiş olurumm.. amann tanrımm gitmezz olaydımm gitt gitt giiiiiiiiitt giiittt yoll bitmiyoo.. neyseki sonra maltepeye gitcem diye bi öğrendimki samandıra dayımm :D:D:D:D ceza evinin orda:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: neyse sonra bi dominos motorcusu gördüü ve yanıma geldii çok saolsun :D:D yolu tarif etti taaaa maltepeye uğurmumcudan cıktımm gıttımm bi daha noolursa olsun asla ve asla bılmedıgımm yoldann gıtmıcemm yoll dağ yolu dıye donuss falanda yokk :D:D e-5 ten activayla kaptırdımm tükkana gittimm :D:D amaa o yoll iğrençti başıbüyükteyim sanarken samandıradan cıktımm ordann ugurmumcu taraflarıı :D snra e-5 ten maltepe DOMİNOOOOS:d:d amaa giderkende dedimm bk olum yapmaa etme snın aklına bole bı dusunce gelınce yolu bılmıyosan bıseyler gelıyo bak geri dön :D:D amaa çokk geçtii.. =)=) Bidaha asla bilmediğim yoldan gitmicemm :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Güzel bir macera yaşamışsın :) bide tekerin patlasaydı ne yapardın acaba :mrgreen:

bu ne biçim bi tabir nesin sen ya adamım Allahın unutmak gibi bi sıfatı yok sözlerine dikkat et sonra çok pişman olursun :farao: :farao: :farao: :farao: :farao:::angry2::::ranntign::cekic::

asıl sen nesin "adamım!?!" ilk defa mı duyuyorsun bu benzetmeyi?:pr:

bu ne biçim bi tabir nesin sen ya adamım Allahın unutmak gibi bi sıfatı yok sözlerine dikkat et sonra çok pişman olursun :farao: :farao: :farao: :farao: :farao:::angry2::::ranntign::cekic::

bilader çok iyi demişsin baktımki o kadar insan bi o ayrıntıyı geçmiş sen takılmışsın helal olsun okumasını ve anlamasını biliyorsun allah herkezin kalbine o anlayışı versin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar ne kadarr abartmışşınız bu bi espiridir=) anlamasını bilene =;) kötü bi amaçla sölenmediğini gayet iyi bilmekte herkez=) ve Allahın unutcağı tek bi kulu unutcağı hiç bi şey yoktur=)

bide benzin bitseydi napcktın :p

ozamann intihar ederdim heralde yanıma hiç bişey yok telefon varr kontör yok:p
dağda köpekk desenn sürü =) Altıma ederdim heralde bide ceza evii vardıı zatenn bendede o şans ya bir mahkumm kaçarr beni bulurr falann :) 2 dakkaya nası yazdımm amaa be :mrgreen:

Güzel bir macera yaşamışsın :) bide tekerin patlasaydı ne yapardın acaba :mrgreen:

motoru atar yürürdüm vallaa Activaylamı uğraşcam dağ başında =)

Olsun tecrübe kazandın işte :)Bildiğin yok en iyi yol

kendimede dedim zaten olum bak kafanmı güzel sen kendi bildiğin yoldann gitt en iyi yoll bildiğin yoldur dedim amaa inat işte :p:mrgreen:

kötü bi tecrübe olmuş hocam:)pizzalar zamanında yetişti mi acep:silent:

pizzalar yetişti yetişti :mrgreen: amaa maltepe diye başka yerden cıkmakta ayrı bi kötü :mrgreen:

30 dk da yetiştire bildisen sorun yok eğer geçtiyse...

Marmara eğitim köyüne zatenn 30 dk garantisi yokk ondann bişeyy olmazda yoldaa kalması çokk çokk kötü..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar