Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben kendimi her zaman ki gibi biliyorum=) Dominos pizzada çalışıyorum ve aramızdaki her motorcu gibi "MARMARA EĞİTİM KÖYÜNE GİTMEYİ BAZEN BENDE SEVMİYORUM" ama her ne kadar sevmesemde gene o talihsizlik bana geldii=) hani sevmiyoruzz mu ? neden mi ? 

yollarda birr gram ışık yok,Allahın unuttugu bi yer, motorlar çekmiyo,fren yok, yollar cukur ve camur.. :mrgreen: iyii güzell hoşş gittimm siparişi verdimm.. buranın 2 yolu varr bi nar city gidiş gelişi bi başıbüyük gidiş gelişii ben genelde kendi bildiğim yoldann gittiğim için, içimden dedimki nar city yolundan gidiyim hemdee ordan öğrenmiş olurumm.. amann tanrımm gitmezz olaydımm gitt gitt giiiiiiiiitt giiittt yoll bitmiyoo.. neyseki sonra maltepeye gitcem diye bi öğrendimki samandıra dayımm 

ceza evinin orda:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: neyse sonra bi dominos motorcusu gördüü ve yanıma geldii çok saolsun 
yolu tarif etti taaaa maltepeye uğurmumcudan cıktımm gıttımm bi daha noolursa olsun asla ve asla bılmedıgımm yoldann gıtmıcemm yoll dağ yolu dıye donuss falanda yokk 
e-5 ten activayla kaptırdımm tükkana gittimm 
amaa o yoll iğrençti başıbüyükteyim sanarken samandıradan cıktımm ordann ugurmumcu taraflarıı
snra e-5 ten maltepe DOMİNOOOOS:d:d amaa giderkende dedimm bk olum yapmaa etme snın aklına bole bı dusunce gelınce yolu bılmıyosan bıseyler gelıyo bak geri dön 
amaa çokk geçtii.. =)=) Bidaha asla bilmediğim yoldan gitmicemm :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: