Ben giderim SıNaVa . ...

hadi bakalım inşallah güzel geçmiştir alırsınız ehliyetlerinizi

kardeş bu sınav kaçta başlıyo 9:17 de topik açmışsın evinin karşısında mı yoksa sınava girdiğin yer

Son düzenleme:
OFFFFFFFFF.Ya bu ehliyet sınavı pazar günü değilmiydi.Aptal gibi sınav kağıdına bile bakmadım pazar diye.Bugünmüş ya:pr: Şimdi bu saatten sonra bayrampaşaya yetişmemde imkansız.Yok ben alamıycam bu ehliyeti ya. Diğer sınavada kimliği unuttuğum için girememiştim.:salut:Bir dahaki sınav ne zaman?

Bİrader yanlış analam ancak okudularından biras salaklık yaptıgını güşündüm.

1. si yabana atılcak sınavlar olmadıgından kimligini unutman kötü olmuş.

2. si buna gremedn die bu sınava daha bir azimle grmen gerekirken sen tarihe bile hiç bakmamışsın.

Kendi kuyunu kendin kazmışsın.

Umarım 14 şubat sınavnda başarılı olursun :rendeer:

inş alırsın ehliyeti:)onuray kardeşim sende hiç düşünmedinmi bir bakiyim neymiş ne zamanmış diye:)hayırlı bir dahakine girersin inş

Ya sorma kardeşim.Bir önceki sınavdada ehliyetimi iş yerinde unuttuğum için girememiştim.Bu olay üzerine evdekilerin tepkisini aynen aktarıyorum:

Annem: Olum bak her olayda hayır var.Demekki Allah istemiyor.
Karım : Aşkın acaba motosiklet almasakmı?
Kardeşim: Ben sana söylüyorum araba alalım diye.
HAKETTİM:pr:

Bİrader yanlış analam ancak okudularından biras salaklık yaptıgını güşündüm.

1. si yabana atılcak sınavlar olmadıgından kimligini unutman kötü olmuş.

2. si buna gremedn die bu sınava daha bir azimle grmen gerekirken sen tarihe bile hiç bakmamışsın.

Kendi kuyunu kendin kazmışsın.

Umarım 14 şubat sınavnda başarılı olursun :rendeer:[/QUOTE

Arkadaşım normalde SALAKLIK lafına misliyle cevap verirdim.Ama haklı olduğun için bişey diyemiyorum:p

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
OFFFFFFFFF.Ya bu ehliyet sınavı pazar günü değilmiydi.Aptal gibi sınav kağıdına bile bakmadım pazar diye.Bugünmüş ya:pr: Şimdi bu saatten sonra bayrampaşaya yetişmemde imkansız.Yok ben alamıycam bu ehliyeti ya. Diğer sınavada kimliği unuttuğum için girememiştim.:salut:Bir dahaki sınav ne zaman?

ben bile hic sevmedigim adini duydugumda karnima agrilar giren sbs sinavina giderken kontrol ediyorum kimligim girecegim yerin adresi falan yanimdami diye

ben ehliyet sinavinin tarihini veya kimligimi unutcam kahrimdan olurum :)

bende girdim sınava...ozellikle aku kutup baslarının ilk önce hangisinden takılmaya baslanır gibi bir soru vardı nevrim dondu.Salladım tabi cevabı ilk önce + dan sonra - baglanır dedım.umarım dogrudur. :D

bende girdim sınava...ozellikle aku kutup baslarının ilk önce hangisinden takılmaya baslanır gibi bir soru vardı nevrim dondu.Salladım tabi cevabı ilk önce + dan sonra - baglanır dedım.umarım dogrudur. :D

şafak bende tam tersi salladım :mrgreen::mrgreen: hiç görmemiştim bu soruyu. .

Başarılar hemde 25 kere........

yaw bu 25 kere başarılar noktasını anlayamadım nedemek bilen var mı? :silent::silent:

Son düzenleme:
10 dak. sınav isaretlemeler falan bitti... Geriye kalan kalan 35 dakikada ise kitapçıktaki diger sorularla kendimi tatmin ettim :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar