hadi bakalım inşallah güzel geçmiştir alırsınız ehliyetlerinizi
kardeş bu sınav kaçta başlıyo 9:17 de topik açmışsın evinin karşısında mı yoksa sınava girdiğin yer
OFFFFFFFFF.Ya bu ehliyet sınavı pazar günü değilmiydi.Aptal gibi sınav kağıdına bile bakmadım pazar diye.Bugünmüş yar: Şimdi bu saatten sonra bayrampaşaya yetişmemde imkansız.Yok ben alamıycam bu ehliyeti ya. Diğer sınavada kimliği unuttuğum için girememiştim.:salut:Bir dahaki sınav ne zaman?
inş alırsın ehliyetionuray kardeşim sende hiç düşünmedinmi bir bakiyim neymiş ne zamanmış diye
hayırlı bir dahakine girersin inş
Bİrader yanlış analam ancak okudularından biras salaklık yaptıgını güşündüm.
1. si yabana atılcak sınavlar olmadıgından kimligini unutman kötü olmuş.
2. si buna gremedn die bu sınava daha bir azimle grmen gerekirken sen tarihe bile hiç bakmamışsın.
Kendi kuyunu kendin kazmışsın.
Umarım 14 şubat sınavnda başarılı olursun :rendeer:[/QUOTE
Arkadaşım normalde SALAKLIK lafına misliyle cevap verirdim.Ama haklı olduğun için bişey diyemiyorum![]()
OFFFFFFFFF.Ya bu ehliyet sınavı pazar günü değilmiydi.Aptal gibi sınav kağıdına bile bakmadım pazar diye.Bugünmüş yar: Şimdi bu saatten sonra bayrampaşaya yetişmemde imkansız.Yok ben alamıycam bu ehliyeti ya. Diğer sınavada kimliği unuttuğum için girememiştim.:salut:Bir dahaki sınav ne zaman?
bende girdim sınava...ozellikle aku kutup baslarının ilk önce hangisinden takılmaya baslanır gibi bir soru vardı nevrim dondu.Salladım tabi cevabı ilk önce + dan sonra - baglanır dedım.umarım dogrudur.![]()
Başarılar hemde 25 kere........
yaw bu 25 kere başarılar noktasını anlayamadım nedemek bilen var mı? :silent::silent:
bende girdim sınava...ozellikle aku kutup baslarının ilk önce hangisinden takılmaya baslanır gibi bir soru vardı nevrim dondu.Salladım tabi cevabı ilk önce + dan sonra - baglanır dedım.umarım dogrudur.![]()