Ben giderim SıNaVa . ...

bugun hasretle beklediğim A2 sınavına gidiyorum, şimdi fark olduğu için 20 soru çıkacakmış, bir iki baktım zaten bildiğimiz şeyler Hayır dualarınız benimle olsun arkadaşlar. .:wiinkk:

Tüm Dostlarıma başarılar diliyorum. Allah yardımcınız olsun.

BAşarılar dilerim devrem.Sorular cok basit.
2008 inbaşında almıştım bende.10 dk yaparsın 45 dk sınavın bitmesini beklersin bize öyle yapmışlardı cıkartmıyorlardı.45 dk sonunda bırakıyorlar dışarı.:mrgreen::cherry::cherry::queen:

OFFFFFFFFF.Ya bu ehliyet sınavı pazar günü değilmiydi.Aptal gibi sınav kağıdına bile bakmadım pazar diye.Bugünmüş ya:pr: Şimdi bu saatten sonra bayrampaşaya yetişmemde imkansız.Yok ben alamıycam bu ehliyeti ya. Diğer sınavada kimliği unuttuğum için girememiştim.:salut:Bir dahaki sınav ne zaman?

OFFFFFFFFF.Ya bu ehliyet sınavı pazar günü değilmiydi.Aptal gibi sınav kağıdına bile bakmadım pazar diye.Bugünmüş ya:pr: Şimdi bu saatten sonra bayrampaşaya yetişmemde imkansız.Yok ben alamıycam bu ehliyeti ya. Diğer sınavada kimliği unuttuğum için girememiştim.:salut:Bir dahaki sınav ne zaman?

biradhaki sınav 14 şubattaymıs ben sınavıma girdim güzel gecti zaten 20 soru var motorsikletle alakalı soru yoktu ama motor ile alakalı olduğu için kolaydı hepsi

hadi hayırlısı kardeşim inş. alırsın ehliyetini...

eyvallah cem sağol bitti geçti bakalım :mrgreen:

ben bu yaz yanımda ehliyetsiz adam istemiyorum başarılar emre can:p

inşallah ehliyetimizle gezicez bu yaz gürkan abi. .:wiinkk:

BAşarılar dilerim devrem.Sorular cok basit.
2008 inbaşında almıştım bende.10 dk yaparsın 45 dk sınavın bitmesini beklersin bize öyle yapmışlardı cıkartmıyorlardı.45 dk sonunda bırakıyorlar dışarı.:mrgreen::cherry::cherry::queen:

sorma devrem yaw 10dk da sınavı bitirdim 45dk esir ettiler :mrgreen:

Son düzenleme:
yeni gördüm kardeşim .
sınavı geçmişsin,geçmiş olsun:rendeer:
Neşet.

inş alırsın ehliyeti:)onuray kardeşim sende hiç düşünmedinmi bir bakiyim neymiş ne zamanmış diye:)hayırlı bir dahakine girersin inş

hadi geçmiş olsun dediğimiz gibi 45 dk esir ediyorlar:D:mrgreen::cherry::cherry:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar