Ben geldim şimdi geldim:) hyosung gv 250 arıyorum

2 yıldır motor alma işini bir türlü beceremedim.Ama bu 2 yıl boyunca keyifle buradaki üyelerin tecrübelerini bilgi paylaşımlarını ve gezilerini sürekli zevkle okudum:queen:

Artık alma zamanım geldi.Daha önce Honda Titan,Modenas ve Piaggia Scooter modellerini kullandım.Ama hayalimde hep chopper oldu:p

Hyosung Gv 250 benim için ideal makine.5000 tl bir bütçe ayırmak istiyorum.2007 model 24000 km de bir model buldum.Ama bu işlerden çok anlamadığımdan kararsızım:silent:

Asıl amacım senetle satan bir yer bulup alabilmek.Acaba senetle satış yapan mağaza var mıdır ve bu mağazanın yerini bilen mubarek bir insan yazımı okuyacak mıdır?Bankacıyım ama ne para var ne kart(Eşimden kaynaklı motor almama üzerine sabote ve baskıya mağruzumda:wiinkk: )

Senetle satış yapan bilecikte var ama genelde ramzey türü motorlar. Ama etrafta çevre illerde var olduğunu biliyorum bi ufak arastırma yapmak lazım arkadaşım...

Senetle satış yapan bilecikte var ama genelde ramzey türü motorlar. Ama etrafta çevre illerde var olduğunu biliyorum bi ufak arastırma yapmak lazım arkadaşım...

Evet bende biraz araştırdım genelde o tip motor satışları yapıyorlar.Ankarada bir yer buldum internetten araştırırken.Sıfır Hyosung kampanyaları varmış 18 ay.Detayları ve kafamı takılanları sorduğum bir mail gönderdim ama henüz dönüş olmadı.Eğer kafama yatarsa gider alırım sıfır Hyo Ankaradan.Mesajın için teşekkürler:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:48 ----------

Keriz bulursam öpücem diyosun yani.

Bulursam öperim.Sonra burada paylaşırım.Senle birlikte de bir çok kişi koşarak gider öpmeye benim gibi dostum :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar