Ben de yeni katıldım

Sevgili dostlar son 1-2 haftadır sitenizi tesadüfen bulup yazdığınız forumları okuyordum.Aranızdaki sıcak dostluk va yardımlaşmanız beni çok etkiledi. Kendimi tanıtmama lütfen izin verin adım cem istanbulda oturuyorum belki birçoğunuza göre yaşım büyük 43 yaşındayım motorsiklet hastalığına bir arkadaşımın vasıtasıyla tutldum ilk olarak cbr 600 rr ın arkasına binince sanki kendimi uçuyormuş gibi hissettim.(açıkça ifade etmem gerekirse acayip tırstımda)Şimdilerde de acemi olduğum için daha az deli benim kullanabileceğim bir motor almak istiyorum.Siz ustaların tavsiyeleri için şimdiden teşekkür ederim.Bu arada Ateş umarım motorunu satın alacağım arkadaşta senin gibi duyarlı olur yazını okudum tebrik ederim :)

hoşgeldin arkadaşım,sitede yaş o kadar önemli değil,tecrübe ve bilgi önemli biz sadece paylaşıyoruz bilgileri,hani derler ya aşkın yaşı yoktur,motor aşkınında yaşı yoktur.Bu arada bende 40 yaşındayım,hoşçakal mutlu ve 2 tekerli al :rendeer:

hoşgeldin arkadaşım :flower: bence race tipi motorlardan uzak dur. daha çok gezi motorları almanda fayda var.

Hoş geldin, motorun yaşı yok tabii, motor aşkı bir başka yaw, offff,offff :joker:

teşekkürler dostlar tavsiyeleriniz için race motorlar yeni başlayanlar için tehlikeli biliyorum nette cbr 125 gördüm tavsiye edermisiniz birde ikinci eli varmıdır

Hoşgeldin, boy kilo kaç ? 125 küçük hacimli bir motor, 250de olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar