Ben de milli oldum-motoru yatırdım

Dün akşam üzeri canım sıkıldı motorumla bir tur atayım diye evden çıktım.Atladım motora ve şehir içinde turlamaya başladım ama sıkıcı geldi.İçimden bir ses dağa çıkmamı söyledi.Neyse içinden gelen sesi dinledim ve attım kendimi toprak yola,altımdaki motorun cruiser olmasına aldırmadan.Yarım saat sonra tepeye ulaştım orada bir onbeş dakika kadar ağaçların altında uzandıktan sonra geri dönmeye kara verdim.Elbette iniş çıkıştan daha zor olacaktı bunu biliyordum.Yokuştan birinci viteste yavaş yavaş inerken birden ön tekerin traktörler tarafından oluşturulmuş derin bir çukura doğru yönelmeye başladığını gördüm ve bir saniye sonra ise kendimi yerde buldum.Koruma demirleri ve benim korumalarım sağ olsun ne bende ne de motorunda en ufak bir çizik dahi oluşmadan milli olmuş oldum.Bu motordan ilk kez düşüşüm ve artık ben de motordan düşmüş olan motosiklet sürücülerinden biriyim.
Olaydan çıkardığım ders:Cruiser motorla kross yapılmaz...

olur öle __seyler

kazada olur can1nd A ACIR. ALLAH DAHA KÖTÜSÜNÜ VERMESin cana geleceine mala gelsin

ne miLLisi aßi düşüp durmayın yafs... ondan sonra motorun adı şeytan işi oLuyo.. koz vermiş oLuyosunuz motorunu büyütmek isteyip de büyütemeyenLerin ipoteğiinde buLunduğu kişiLereeee

geçmiş oLsun bu arada

saygıLar

Geçmiş olsun arkadaş, birşey olmadan atlatman sevindirici, ama ağrılar 1-2 gün sonra çıkmaya başlıyor haberin olsun:)
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim

geçmiş olsun:rendeer: ama maalesef ilk onbire giremezsin:mrgreen:

allah daha büyük kazalardan korosun... toprak yolda ilerlemen zarar görmemene sebep olmuş..

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Geçmiş olsun Allah bir daha vermesin, hasarsız kazanılan tecrübe herkese nasip olmuyor, kıymetini bil. Kalçamın, dizimin ağrısı yeni geçti. :)

Motor da milli olmuş senle beraber. Kader yoldaşısınız artık :p.
Geçmiş olsun tekrar, ikinci ders de şu: Korumalar gerçekten korur.

sana bişi olmadığın sevindim aman dikkat.
ama raptor göre cross olarakta gayet güzel kullanılıyor :)

Geçmiş olsun arkadaş, birşey olmadan atlatman sevindirici, ama ağrılar 1-2 gün sonra çıkmaya başlıyor haberin olsun:)
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
Hafiften belimde bir ağrı çöreklenmeye başladı ama bu sanırım yokuş aşağı duran motoru kaldırmaktan kaynaklanıyor.
Geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Aslında bu ufak düşüş bir yönden iyi oldu ne zamandır ne zaman düşeceğim diye düşünüp duruyordum.Tekrar gidersem fotolarını koyarım buraya düştüğüm yerin.

Son düzenleme:
Bizim sahamıza giren tek sen değilsin. Her düşüş anlattığın gibi olsa.

2006%5C04%5C05%5Cbikepics-556927-800.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar