ben de kaza yaptım :((

kardeş geçmiş olsun o öküzü bi güzel dövmedinmi kör oğlu körü bizdağdaki terörle uğraşmaktan bıktık bide bu trafikteki ayı terörüyle uğraşıyoruz neyse ayılar bi işe yarıyo postu felan ya dağdaki neye yarıyo? ya sana bişey olmamış gerisi yalan iyi bak kendine

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çok geçmiş olsun arkadaşım
bundan sonra çok daha dikkali sürersin heralde
(suç sende babında söylemedim)

geçmiş olsun kardeş yanlız kaza yaptın diye motorculuğu bırakmak olurmu bende bisikletten düştüm kolumu kırdım bisikleti bırakıp motora geçtim umarı motoruna en kısa zamanda kavuşursun tekrar geçmiş olsun :rendeer:

ya işte korumanın faydaları diyeyim, yani verdigim her kuruş helal olsun :) evet kazayı derbiyle yaptım. karşı tarafın sigortası parayı ödüyor bu yuzden bu sevindirici. yani motoru yaptırcam fakat satmayı ben düşünmüyorum, ama uzun bi süre binemeyecegim kesin, o konuda bzmkileri ikna etmek zor!! evet ben de bsy yok sadece bacagımda bi kaç bisiklet tarzı yara var, adam zaten pkk tipli biseydi, içimden dedim zaten çıka çıka bu mu cıktı karsıma koca istanbulda diye.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun, bizde motosiklete saygı yok, bak fransada polis motora çarpmış, ülke karıştı, adamlar napacaklarını şaşırdılar.

fransada devlet vatandaştan korkuyor çünkü gerektiğinde halkın onu değiştirecek gücü var ama türkiyede vatandaş devletten korku(tulu)yor, çünkü korkan halk devlete karşı gelmez ne söylenirse yapar, gücümüzün farkında olmamız devletin işine gelmiyor

Çok çok geçmiş olsun...
Aileyi ikna yöntemleri geliştir kardeşim.. Yayayken arabanın altında can verenleri örnek göster.. Her işte bir hayır vardır, bununla atlattım şükürler olsun.. Belki bu kaza olmasaydı canımdan olacağım bi kazaya karışıcaktım bu kaza beni kurtardı gibi polyannacılıklar geliştir.. Tecrübeyle sabittir kesinlikle ikna oluyorlar :cherry:

Yalnız ben herhangi bi devrilmede bile karpuz gibi yere düşüyorum.. Şu kaza yaptımda bana bişey olmadı kısmında bana yardımcı olur musunuz? Her kazada motosiklet sağlam çıkıyo beni perte ayırıyolar:queen:

ah be pınar sen zaten artık arabaya bınme zamanın geldı gecıyo :p

Çok geçmiş olsun kardeş allah beterinden korusun.Motordan vazgeçme inşallah ailenide ikna edersin.Malesef bu öküz cinsinden çok var be kardeş.Anlaşılan dediğine göre sen orjinaline denk gelmişsin.Haydi hayırlısı.Her işte bi hayır vardır.Derdi veren allah dermanınıda verir.Saygılar

ah be pınar sen zaten artık arabaya bınme zamanın geldı gecıyo :p

Yok be baba yapma ne arabası allah kaza bela vermesin inşallah ömür boyu kullansın.Ön yargılı olmayalım usta binsin ha illada taktikse kaydığı an düşmek üzere atlasın.Ben çok denedim işe yarıyor.

Son düzenleme:

asm

Geçmiş olsun. Sizde birşey olmaması sevindirici.

Motorda hallolur inş. bir türlü.

Allah tekrar göstermesin.

Büyük şehirde motor kullanmak zor zanaat

Çok Geçmiş olsun Nusr3t. Sizde birşey olmaması sevindirici. Motosikletinde hal olur inşallah. Fazla sıkma canını ailende yaz aylarına doğru yumuşar ikna olurlar. Tekrar geçmiş olsun.:rendeer:

sagolun arkadaşlar, evet lütfen dikkat edelim, biz iyi sürücüler olsakta dışarda çok öküz var!!

motorun pek hasarı oldugu söylenemez ya, ön tarafın granajları patladı, sag taraf komple degişcek, gidon yamuldu, depom yamuldu, farlarım patladı, aynalar pert, selem koptu, falan filan, nyseki sigorta ödicek karşı tarafın :)

ne üzülüyosun ya ne güzel sağlam sağlam gezecen motorla bi satarken biraz fiyatı düşer kazalı diye şükret valla senin yerinde olmak isteyen yani daha kötü kaza yapan ne kadar adam var

canım ya valla bugün okulda ben gördüm yürüyemiyodun...
çok geçmiş olsunnn..
ama bırakma bence zamanla aileyide ikna edersin sen..
çok geçmiş olsunnnn...

geçmişler olsun arkadaş. Ailenin endişeleri senin de kafanda sıkıntılara sebep olcaksa biraz ara verebilirsin, ama en kısa zamanda seni yine asfaltta göreceğimizden eminim. Bundan sonra tecrübesi katlanmış bir sürücü olacaksın.

sagolun arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun :) inşallah devam edicem motorumu kullanmaya.

İSTANBUL MT yarın mahkememiz var sarp erennin taksicinin vurup kaçtığı kişi hani arkadaşımız öldü onun mahkemesi var yarın crş saat 9.30 sultanahmet adliyesi herkesi bekliyoruz ve dayanışma istiyoruz fransada devlet kariştı burda tınlayan yok hadi istanbullu motorcu kardeşler hepiniz bekleniyorsunuz

arkadaşlar yer ve zaman belli herkesi bekliyoruzzz 28.11.2007ÇARŞAMBA saat 9.00 AYASOFYA CAMİİ buluşma saat 9.25 te hareket sarp erdem makkemesine gidiyoruz arkadaşımızı yanlız bırakmayalım katılım bekliyoruz uyanın İSTANBUL MT

dostum çok geçmiş olsun :rendeer:ama bir kazada hemen soğuma bu ortamdan unutma düşmeyen motorcu yoktur henüz düşmemiş motorcu vardır:bounce::bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar