Ben bugün Dragstarlı oldum.

Hayırlı olsun arkadaşım :)

Keşke azıcık tarzım olsa dediğim bir sınıf Cruiser.

Arkadaşımın Dragstarını denemiştim nefisti, kesin memnun kalırsın aksi mümkün değil, tekrar hayırlı olsun :rendeer:

Güle güle kullanın çok güzel alet.Geçen sene 0 km Gv 250 ile 2. el Dragstar arasında kalmıştım sırf benzin fiyatları yüzünden GV 250 yi seçtim ama böyle gördükçe imreniyorum.:) Bu arada motosiklet kaç model kaç km de?

motor 2001 model 55000 de. sağolun çok:)

harika bir resim olmuş motora söylenecek hiçbirşey yok zaten canavar :cat:
en güzel günlerin motor üstünde geçsin

Titreşim nasıl böbrek taşlarını dökecek kadar var mı ? :) Hayırlı olsun,güle güle kullan.

MAŞALLAH motora da çok yakışmışsın.
Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin

çok sağolun.. valla titreşime özellikle baktım 110 dan sonra yan aynalarda bir görüntü titremesi oluyor ama motorda ve vücutta rahatsız eden bir titreme hissetmedim..

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:26 ----------

izmirde motoru gösterip bakımları ve onarım işleri için götürebileceğim bir yer bilen var mı arkadaşlar??

DKN

ne kadara aldınız :p kaç bin km de ? biraz da teknik bilgi verırsenız sevinirim :) yakıt vs..

Maaşallah çok güzel. Bende de classic olanı vardı. Çok rahat motordur. Ama sıkışık trafikte yeterince kıvrak değil. Ama olsun, herkesin gözü ve kulağı bu motora döner. Güle güle kullan.

resme bakınca motorumu özlüyorum yaaa :) imkanım olsaydı hayatta satmazdım bence klasikten ve shadow, intruder,maruder'dan daha iyi sport(custom) modeli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar