Ben bugün Dragstarlı oldum.

Son düzenleme:
eğer söz konusu zevkse maddi boyutu biraz az düşünmek bence doğru olandır. Chopper tarz bir motor alıp ona tek tek aksesuar baktığınızı veya bakımlarıyla ilgilendiğinizi ve bu motorla uzun yol giderken sürüşünüzü kameraya aldığınızı filan hayal edin bence. Ki zaten karar verirsiniz(:)

hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin.motorunuz çok güzel özellikle uzun yolculuk çok zevkli oluyor.yolunuz balıkesir e düşerse beklerim.tekrar güle güle kullanın.

çok sağolun. balıkesir i de görmeyi çok istiyorum. inşallah görüşürüz:)

Hayırlı olsun Kardeşim. Maşallah tay gibi.
3-4 sene aynını kullandım 2000model
herhangi bir sorun olursa çekinme. :king:

Hayırlı olsun Kardeşim. Maşallah tay gibi.
3-4 sene aynını kullandım 2000model
herhangi bir sorun olursa çekinme. :king:

çok sağol arkadaşım. en ufak konuda yardımını isterim artık.:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:18 ----------

hepiniz çok sağolun arkadaşlar iyi dilekleriniz için :)

Çok güzel duruyor arkadaşım, yakışmış sana da. kazasız belasız kullanırsın inş..

valla motor çok seksi ya, kazasız belasız sür dostum çok yakışmış

Merak ettiğim bir konu var. Ben yaklaşık 20 gün sonra izmir-denizli istikametinde bir yolculuk yapacağım. otobana girmek için de hgs alacağım. bu motorda hgs yi nereye yapıştırmak geçişler açısından uygun olur??

Merak ettiğim bir konu var. Ben yaklaşık 20 gün sonra izmir-denizli istikametinde bir yolculuk yapacağım. otobana girmek için de hgs alacağım. bu motorda hgs yi nereye yapıştırmak geçişler açısından uygun olur??

kart kullan bence motorun havasını hiç bozma :mrgreen:

teşekkür ederim arkadaşlar. Umarım bu forum aracılığıyla gittiğimiz her yerde oturup bir şeyler yiyip içebileceğimiz arkadaşlar ediniriz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:33 ----------

kart kullan bence motorun havasını hiç bozma :mrgreen:
aynen ha hiç aklıma gelmedi:) arabadan alışkanlık..

iyi günlerde kullanın.. beyaz bir dragstar650 ünv. yıllarında hayalimdi.. :)

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Güle güle kullanın çok güzel alet.Geçen sene 0 km Gv 250 ile 2. el Dragstar arasında kalmıştım sırf benzin fiyatları yüzünden GV 250 yi seçtim ama böyle gördükçe imreniyorum.:) Bu arada motosiklet kaç model kaç km de?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar