Ben bugün Dragstarlı oldum.

Arkadaşlar ben bugün 2001 model 55000 km de bir xvs 650 sport aldım. 250 cc nin üzerindeki ilk motorum bu. Bugün yaklaşık 100 km yol yaptım. Motor bana çok rahat geldi. T gidona sahip bir motor ve gerçekten dragstar insanı sarıyormuş bunu bugün hakkaten gördüm.

Merhaba arkadaşlar. Ben bugün 2001 model 55000 km de bir xvs 650 sport aldım. Bu benim 250 cc den daha büyük olan ilk motorum. Motoru aldıktan sonra yaklaşık 100 km yol yaptım ve bu yol bile dragstarın o bilinen duygusu bana hissettirdi. Motorum T gidon bir dragstar. Yakında resimlerini de koyabilirim:)

Hocam hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela arıza göstermesin inşallah yolun açıık olsun bolca kilometrelere ne dua ettım be :D

Hayırlı olsun dostum.

Resimlerde sen de üzerinde olursan ve boy kilo verirsen, motorun ebatlarını tam kavrayabilmem açısından gerçekten çok faydalı olur benim için.

Kazasız belasız..

yeni tecrübe xvs 650 sport

hemen atayım resmi. bende motorla ilgili olarak ebat konusunda tereddütteydim. Boyum 1.75, kilom 68. Ama motoru devirmek cidden zor. Daha önce 125 ve 250 cc lik regal raptorları kullanmıştım. Otomatikman ds yi bunlarla karşılaştırdım kafamda. Opps ya resim atamadım. bu forumlarla aram hiç iyi değil be ): bi tarif eder misiniz resim eklemeyi.

http://hizliresim.com/

Dosyaları seçe tıkla,yüklemek istediğin fotoğrafı seç,forum sayfaları için verdiği linki kopyala ve buraya yapıştır..

HAYIRLI OLSUN, AYNI MOTORU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. kronik arızası var mı bu motorların; neye dikkat etmek lazım. Bende chooper hastasıyım :)

kaça aldınız

w19bXG.jpg
[/url][/IMG]

yaptım beyler. buyrun (:) bilgi için sağolun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:02 ----------

HAYIRLI OLSUN, AYNI MOTORU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. kronik arızası var mı bu motorların; neye dikkat etmek lazım. Bende chooper hastasıyım :)

kaça aldınız

12000 TL ye aldım arkadaşım.

teşekkürler. :) ilk defa tek başıma gidip motor aldım. bilerek risk aldım inşallah güzel bir tecrübe edinirim.

Motoru çok beğendim,çok iyi duruyor.Utanıp sıkılmadan Harley'lerin yanına park edebilirsiniz :).Cbr 250'ye 12 vericeğime böyle birşey mi alsam acaba?

Ben ölümün her an gelebileceğine inanan biri olarak hayatımı yaşıyorum ve üç buçuk ay sonra doğuya gidecek olmama rağmen motorumu aldım. Eğer içinden cbr 250 geçiyorsa düşünme. Ha dersen ki dragstar.. Hiç bekleme.:) sağol bu arada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar