- Konu Yazar
eyvallah dostum yenigeziler dileğiyle hoşçakalsüper bir gezi olmuş![]()
eyvallah dostum yenigeziler dileğiyle hoşçakalsüper bir gezi olmuş![]()
çok güzel bi doğa çok güzel bi gezi olmuşş
Bende öyle diyorum eyvallah dostumharika ötesi inanılmaz ilerisi:mrgreen:
Eyvallah dostumEğer o resimlerdeki oğlunuz ise sizi gerçekten tebrik ediyorum herkes sizin gibi bi baba olamaz oğlunuz size çok şey borçlu eminim o da farkındadır çoğu babadan çok daha iyi bi konumdasınızdır onun gözünde gerçekten tebrikler...:rendeer:
sağolun Allah cok cömerttirpaylaşım için tşk. güzel kareler
sağolun oktay'cım:rendeer:valla mükemmel yerlermiş tekerinize saglık
Haklısınız ben bilgisayarı kullanamıyan bir adamım.bir eksiklik kabulediyorum vede profosyönel birisi değilim detaylı bilğileri çeşitli sitelerde var.hatay yakındır size gelin misafirimiz olun gezelim vede öğrenelim sağlıcakla kalınçok güzel bir gezi olmuş olabilir ama çok güzel bir gezi yazısı olmuş diyemiyeceğim. çünkü bu kadar gezip, bu kadar fotoğraf çekip bunları yayımlayıp da altına hiç birşey yazmamak, bir çocuğun önünde dondurmayı yalaya yalaya yiyip ama koklatmamak ile eşdeğer. mesela ben o çınar ağacını çok merak ettim. nerde, kaç yaşında.
haklısınız ali gerçekten zamanım yok birde bu işte profosyonel değilim.kalın sağlıcaklaçok güzel bir gezi olmuş elinize sağlık.
yalnız resim üstlerinebiraz yazı ekleseydiniz burası şurası diye galiba daha güzel ve tanıtıcı olurdu. benim görüşüm:cat: