Ben bu yerlerin aşığıym

Eğer o resimlerdeki oğlunuz ise sizi gerçekten tebrik ediyorum herkes sizin gibi bi baba olamaz oğlunuz size çok şey borçlu eminim o da farkındadır çoğu babadan çok daha iyi bi konumdasınızdır onun gözünde gerçekten tebrikler...:rendeer:

çok güzel bi doğa çok güzel bi gezi olmuşş

Eyvallah dostum :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:07 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:06 AM ----------

harika ötesi inanılmaz ilerisi :p :mrgreen:
Bende öyle diyorum eyvallah dostum:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:22 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:07 AM ----------

Eğer o resimlerdeki oğlunuz ise sizi gerçekten tebrik ediyorum herkes sizin gibi bi baba olamaz oğlunuz size çok şey borçlu eminim o da farkındadır çoğu babadan çok daha iyi bi konumdasınızdır onun gözünde gerçekten tebrikler...:rendeer:
Eyvallah dostum:)resimdekiler benim çocuklarım Kerem motoru yamaha xt 350 fatih 200 cc kros şafak ATV 180 cc ben ve hatunun Yamaha FJR 1300 Ailece haftasonları bu hale geliyoruz.çocuklar borçlanıyorlar büyüyünce, adam olunca,para kazanınca bana ve annesine KARAVAN alacaklar böylece borçların ödemiş olacaklar birde okullarında derslerine iyi çalışarak :psağlıcakla kalın:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:24 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:22 AM ----------

paylaşım için tşk. güzel kareler
sağolun Allah cok cömerttir:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:24 AM ----------

valla mükemmel yerlermiş tekerinize saglık
sağolun oktay'cım:rendeer:

çok güzel bir gezi olmuş olabilir ama çok güzel bir gezi yazısı olmuş diyemiyeceğim. çünkü bu kadar gezip, bu kadar fotoğraf çekip bunları yayımlayıp da altına hiç birşey yazmamak, bir çocuğun önünde dondurmayı yalaya yalaya yiyip ama koklatmamak ile eşdeğer. mesela ben o çınar ağacını çok merak ettim. nerde, kaç yaşında.

çok güzel bir gezi olmuş elinize sağlık.
yalnız resim üstlerinebiraz yazı ekleseydiniz burası şurası diye galiba daha güzel ve tanıtıcı olurdu. benim görüşüm:cat:

çok güzel bir gezi olmuş olabilir ama çok güzel bir gezi yazısı olmuş diyemiyeceğim. çünkü bu kadar gezip, bu kadar fotoğraf çekip bunları yayımlayıp da altına hiç birşey yazmamak, bir çocuğun önünde dondurmayı yalaya yalaya yiyip ama koklatmamak ile eşdeğer. mesela ben o çınar ağacını çok merak ettim. nerde, kaç yaşında.
Haklısınız ben bilgisayarı kullanamıyan bir adamım.bir eksiklik kabulediyorum vede profosyönel birisi değilim detaylı bilğileri çeşitli sitelerde var.hatay yakındır size gelin misafirimiz olun gezelim vede öğrenelim sağlıcakla kalın:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:46 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:45 AM ----------

çok güzel bir gezi olmuş elinize sağlık.
yalnız resim üstlerinebiraz yazı ekleseydiniz burası şurası diye galiba daha güzel ve tanıtıcı olurdu. benim görüşüm:cat:
haklısınız ali gerçekten zamanım yok birde bu işte profosyonel değilim.kalın sağlıcakla:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar