gelmez arkadasım,Bu site dolandırıcı işiii,,,,gelirsede bikini giycek halim yokÜyeliğimi sildiririm dedim
Arkadaslar bu çin siteleri sahte falan degil , avrupaya geliyor bu mallar ama kargo , vergi falan derken burdaki fiyatlara uçuyor ondan yani. Isterseniz o sitelerin kargo ve vergilerin anlattigi yerleri okuyun ne demek istedigimi anlarsiniz , mesela her ülkeye gönderiyoruz ama kargo ve gümükte vergi olaylarini unutmayin , her ülkenin kendine göre vergi yöntemi var dikkat altinda yazmakta.
bakin bu siteden benim tanidigm bayi siparis veriyor buraya gelmesi vergi ve kar payi üzerine eklenince bildigimiz fiyatlar ortaya çikiyor.
http://www.supereshell.com/product.asp?classid=47&kkk=42
Neyse diyecegim siparis vermeden önce gümrük vergilerini arastirin tabii kargoyuda , bazen gümrükten geçmeyebilir ona göre..
Arkadaslar bu çin siteleri sahte falan degil , avrupaya geliyor bu mallar ama kargo , vergi falan derken burdaki fiyatlara uçuyor ondan yani. Isterseniz o sitelerin kargo ve vergilerin anlattigi yerleri okuyun ne demek istedigimi anlarsiniz , mesela her ülkeye gönderiyoruz ama kargo ve gümükte vergi olaylarini unutmayin , her ülkenin kendine göre vergi yöntemi var dikkat altinda yazmakta.
bakin bu siteden benim tanidigm bayi siparis veriyor buraya gelmesi vergi ve kar payi üzerine eklenince bildigimiz fiyatlar ortaya çikiyor.
http://www.supereshell.com/product.asp?classid=47&kkk=42
Neyse diyecegim siparis vermeden önce gümrük vergilerini arastirin tabii kargoyuda , bazen gümrükten geçmeyebilir ona göre..
arkadaşlar merhaba,
www.supereshell.com ve www.hybjxld.com ile 2 gecedir konuşuyorum; adamlar toptancı.fakat öyle bir bezdirdim ki 1 parçaya bile tamam dedi ikisi de!:queen:
fabrikadan 1 yıl garantili ve CE sertifikalı olarak paketlenmiş halde alınan ürünler seçenekleri de sunulan kargo şirketleri aracılığıyla size gönderiliriyor. www.hybjxld.com parayı mutlaka önceden istiyor, fakat www.supereshell.com çok şüpheci davranmamdan dolayı diye düşünüyorum paranın yarısını teslimattan sonra gönderebileceğimi söyledi. örnek olarak 2007 Yamaha FZ6 S Fazer üzerinden konuştuk bu ikinci siteyle ve tüm vergiler, kargo sigortası ve kargolama ücreti dahil 1184€'ya maloluyor. yarısını yani 592€'yu öde evinin kapısında bekle diyor adam. burada kafama takılan peki bizim gümrük ne olacak? aynen böyle sordum fakat kargo şirketi evine istiyosan evine getirmek zorunda diyor.:cyclopsan
bu iki site arasından www.supereshell.com daha güvenilir geldi bana. fakat bu ürünün gümrüğe konu olmadan eve kadar getirilebilmesi mümkün mü? yok mu gümrük müşaviri olan biri aramızda, açıklasın bize nedir bu işin aslı ve yolu?
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/63099-3600$-600-rr.html
ayrıca da zaten sallamışlar. 1.sayfada yamaha zuma'nın resmine bakın. gilera mp3 fotoğrafını yamaha zuma'ya yamamışlar...
korkut 250, Akileos ve jose55 isimli arkadaşlar; kimse sizi bu konuya yazma hakkında mecbur tutmuyor. ne zaman cevap yazabileceğinizi de ben belirlemiyorum. madem bu kadar saçma buluyosunuz benim fikirlerimi ve yaptıklarımı, bu konu başlığına birdaha girmezsiniz ve yazmazsınız olur biter! ama hem laf sokmaca oynayıp hem de "aaaaaa yine güncel halde topic, inşallah bulmuşlardır bir yolunu ve istediğimiz motora ucuz yollu kavuşuruz!" diye içiniz kımıl kımıl oluyorsa kusura bakmayın ama sorun bende değil sizdedir. lütfen sitemimi gözardı etmeyin.
bizden uyarması ağlama sonra okadar yada milleti kandırma ..sende ....