ben bu olayı anlamadım!

Merhaba arkadaşlar!

Az önce internette dolaşırken tesadüfen girdiğim bu sitenin( http://www.hybjxld.com/product.asp?sort_id=27 )motorcycles bölümünde gördüğüm fiyatlar beni şoke etti. Bu adamlar acaba bu motorların kopyasını mı satıyolar, yoksa şaka mı yapıyolar? Diyelim ki herşey orjinal, peki bu motorların Türkiye'de trafiğe çıkana kadar gerektirdiği masrafları (kargo, vergi, trafiğe kaydı vs.) düşündüğümüzde astarı yüzünü geçer mi?

yaa bidakka bende baktım yurt dışındada bu fyatlarda değilki yada bunların hepsi maket

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yohh canım,yurtdışında ucuzda bukadarda değil,Bu ne en alta msn adreside vermişler,dolandırıcı işi bu site,biara yine buna benzer site vardı burda,onu tartışıyoduk,oda yozgatın bılmem neresınde satıyo,siteye parayla uye olup,motorları ucuza alıomusun..Pehh.Bikere profesyonel bi firma işi site değil bunlar,sacma sapan reklamlar,yazılar..

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
heheheee, acayip komedi yav, inceliyorum, inceliyorum gülmekten bayılıyorum. 4. sayfadaki goldwing ilanına bakın. o ne yav öyle?

dur bakiim başka ne cevherler varmış?... :mrgreen:

keşke bu fiyatlara türkiyedede olsada alsak, adamlar indirim bile yapmışlar
ikinciel herhalde motorlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Forumdan Uzaklaştırıldı
Msn'de online şuan, Muhabbet edioz,:D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:41 AM ----------

850 euroyu buluo dıo vergılerle..yamaha için.kapıda ödeme yokmu.Banka transferı ıstıyo,eger yollamazsan nolcak dıyorum,no,no dio:D brijing'De şirketi varmıs,senı nasıl ınandırırım dıo..Dedim inandıramazsın..ebay'a koy ilanı,hemen alayım dedım,what's ebay
dedi :D ebay'ı sadece duymus bılmıomus,heheheh..daha sonra paybal felan dedi,3000den fazla alırsan kullanabılırsın dedı,anlamadım,bı resım yolladı,bak buna inanırsın dedı,

Yazılanları okuyamadıgımı soyledım,Bu resımdekı dedı ''bızım iş namusumuz'' anlamındabı cumle kurdu.

Buda şirketiymiş...

Neyse uykum geldı,ben yatar..Boş işler.Size ii gcler

bu ne kardeşim bi sakatlık vardır bunun içinde.Ama hayali bile güzel:queen::queen:

italyadan bir tır şoförü arkadaşım bana motor dergisi getirmişti ama kımbilir nerde şimdi fiatları gördüm inanasım gelmedi . o bmw 1200 ktm ne fiatlar ama şaşırmıştım biz burda cok pahalı olduğundan hayal gibi gelıyor ama o fiatlar burda olacak herkezde bmw olur .keşke hatırlayabılsem de örnek versem tabi bu lınkte bahsedılen gıbı değil ama ucuzdu.

İnanmayacaksınız ama ben 3 adet farklı model sipariş ettim bile 1 ad. FJR1300 1 ad. Aprilia RSV 1000R ve 1 ad. de 2008 Yamaha Royal Star Venture S....
Bu olay gerçek arkadaşlar!!!! ürünler İADE ya da kazalı olup ama doğrultulmuş ama motor yapılmış.. Fake değil gerçek....ihraç belgeleri ile tüm dökümanları var.
Çinden Motosiklet ithalatı yapan bir firmada çalıştım ve dolayısıyla Çin de de sıkı bağlantılarım var...:cat:

İnanmayacaksınız ama ben 3 adet farklı model sipariş ettim bile 1 ad. FJR1300 1 ad. Aprilia RSV 1000R ve 1 ad. de 2008 Yamaha Royal Star Venture S....
Bu olay gerçek arkadaşlar!!!! ürünler İADE ya da kazalı olup ama doğrultulmuş ama motor yapılmış.. Fake değil gerçek....ihraç belgeleri ile tüm dökümanları var.
Çinden Motosiklet ithalatı yapan bir firmada çalıştım ve dolayısıyla Çin de de sıkı bağlantılarım var...:cat:

şaka mı gerçek mi öyle bişey var ise çok müşteri bulabilirsin kendine :cat:

Ya acaba bu modeller hani bizde bilinen pocket bike tarzı küçük ebatlı motorlardan olabilirmi?Bana öyle geldide..

Merhaba arkadaşlar!

Az önce internette dolaşırken tesadüfen girdiğim bu sitenin( http://www.hybjxld.com/product.asp?sort_id=27 )motorcycles bölümünde gördüğüm fiyatlar beni şoke etti. Bu adamlar acaba bu motorların kopyasını mı satıyolar, yoksa şaka mı yapıyolar? Diyelim ki herşey orjinal, peki bu motorların Türkiye'de trafiğe çıkana kadar gerektirdiği masrafları (kargo, vergi, trafiğe kaydı vs.) düşündüğümüzde astarı yüzünü geçer mi?

anlama boşver bunların hepsi 5 kağıtçı olmuş zaten..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yaw şu sipariş veren arkadasa gelsin o motorlar,Ben üyelimi sildircem,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar