Ben bu motoru yakarım yakarrrrrrrrrrrrrrrr

Kesin bir hata var gecikmiş bile olsa o kadar olması mümkün değil.

benim motorun hiç kaydı çıkmadı. bütün vergileri boşuna yatırmışım :)
şaka bir yana 150 YTL verdim muameleciye hala çözemedi olayı bir haftadır.

Sonuç: önce emniyete gidip o plakanın kaydını arşivden cıkarttırmam gerekıyomus. sonra emniyetten aldıgım kagıtla vergi dairesine gidecekmişim. V.D ne olan borcum aşağı yukarı 200ytl dediler (kesin değil) eski borctan muaf olacakmısım ama bu işlemler 15 günü bulur muş. Emniyet ve VD aralarında yazışacaklarmış bu yazışmalar sonucu ben vergimi ödeyip temiz kagıdı alacakmışım. Bu arada ben polise ne diyeceğim dedim. ona yapacak bişey yok anlatırsın durumu dediler. yahu bir kağıt verin dedim bizim buna yetkimiz yok dediler. Bu gün emniyete gidip işlemleri başlatacagım bittim ben ya valla bu ne eziyet:pr:

valla hocam ben muhasebe bürosunda çalışıyorum hergün böyle memurlardan çekişiyorum
adam oturmuş geyik yapıyo mesai arkadaşlarında abi diyorum şu evrağı alırmısın canım bekle şurda işim var

yani böyle adamlar yazışırsa 2 hafta az bile
kolay gelsin

Moderatör (forrap)
Allah kolaylık versin dostum,umarım biran önce halledersin...:cat:
Benim 2005+2006 vergi borcu gecikme zammıyla birlikte:102,91 ytl :cat:

Bu arada benim motor asya 150 t1 olarak geçmesi gerekirken sitede 150t olarak geçiyor:silent: Bir sorun olur mu sizce?

için rahat olsun şimdi bir arkadaşımla bu işi görüştüm kesinlikle bir hata var zaten sende göreceksin, sakin ol.
sevgiler,

ben devletin bu yuzunu sevmiyorum işte devletin bir hatasını vatandaş niye çekiyor niye ordan oraya dolandırıosun insanları ayıp ya..

forrap' Alıntı:
Allah kolaylık versin dostum,umarım biran önce halledersin...:cat:
Benim 2005+2006 vergi borcu gecikme zammıyla birlikte:102,91 ytl :cat:

Bu arada benim motor asya 150 t1 olarak geçmesi gerekirken sitede 150t olarak geçiyor:silent: Bir sorun olur mu sizce?
bence olmaz benim kanuni seyhan 125t de kanuni mz 125 olarak geçiyordu bi sorun olmadı.

Yaf bu da biseymi, 4 sene önce vefat eden dedemin ölüm ilamını "eski" buldular, yenisini getir dediler tapuda. Yaf adam hala ölü dedik ama tabi bürokrasi anlamıyor.
-t

batuhan35' Alıntı:
bu işlemde bır hata olmalı..!!
benım motorun vergı borcunu kontrol ettım
110cc
2006 1. taksıt 34,85ytl
2006 2. taksıt 31,00ytl

plaka ruhsat işlemlerını yapan muamelecıye ulaşmalısın....
bence hemen tel.et hurdaya cıkmıs bır aracın plakasını sana vermıs olabılırler..!!

yanlıslık yoksa ole olabılır.sen yınede bı kontrol ettır....ne bu bızım cektıımız yawww:pr: :pr: :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar