ben bittim

işte bütün bunlar gta gibi oyunlar yüzünden oluyo ben size söyliyim:mrgreen:

bugn bende polisten kaçtm dur dedi ama durmadm bastm sanırım calıntı sandılar bendede ehliyet yok tabi telsizle diğer kavsaktakı polislerede haber vermişler polis önume çıktı üstüne sürüdm :p:p:p ama 2-3 kavsakta onumu kesmeye calısdılar sonunda kactm :queen::queen: anlıcağnz gta vice city gibi oldum resmen :bounce: şmdi bana ne kadar ceza gelir :rendeer:

bravo ya arkadaş kaçtında ne oldu başın göge'mi erdi madem ehlıyetin yok ve biniyosun motora.
aslanlar gibi dur yaptığının arkasında kaçacam derken birisinin canını yaksan ne olacak bi düşün hatta bin düşün motora binmek onu kullanmak kadar iki katıda sorumluluk isteyen bir iş insanlar motosikletleri farkedin diye yırtınıyor fark ettirin ama doğru dürüst..

Kötü yapmışın dur ihtarına uymamak artı radar sana güzel bir fiyat gelir eğer ehliyetine el koyulduysa en iyisini yapmışssın

Arkadaşım en iyisini yapmışsın ceza posta ile ruhsat sahibine gelir (sadece radar cezası)
2006 mı xD huuh görmemişim, ama arkadaşlar ehliyetiniz yoksa kaçmak en iyisi eğer durursanz benim gibi 600ytl i yapıştırıyorlar.. Eğer plakanızı almışlarsa bile ruhsat sahibine posta ile cüzzi miktarda bir ceza geliyor..

Son düzenleme:
arkadaş cezayı 2005 de yemiş şimdi içerdedir belki.....:queen::queen:
bi horttt ta benden......:cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
kaç gün oldu bu olay olalı ceza gelirse maddi durumunu bilmiyorum aam bi şekilde öedemeye çalış hele bu sıralarda ödersen %25 indirim var bence allahın izniyle bişey olmaz kalbini ferah tut ama yaptığın şeyin doğru olmadığının farkındasın heralde 1 musebet 1000 nasihata bedeldir deerler inş ders olmuştur sana.

08-01-2006, 10:05 AM
tarihinde açılmış başlık adamı idam etmişler 3 yıldır helvasını yiyoruz geçmiş olsun :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
08-01-2006, 10:05 AM
tarihinde açılmış başlık adamı idam etmişler 3 yıldır helvasını yiyoruz geçmiş olsun :p

Belki yakalanmıştır bilenem... :queen::queen::queen:

Lem hiç bakmadan yazmışız tarihe iyimi... :pr::pr::pr:

arkaadaşlar bugün 160 km ile araba ile radara girdim polis dur dedi ama ben bastım çünkü ehliyet yok polis kovalamadı cezam nedir ve makbuz kaç güne gelir saolun...

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Radar cezası yediysen zaten ruhsatdaki adrese gelir eğer gelmezse dahi aracı satarken karşına çıkar e-devlet ile internet üzerinden cezayı yeyip yemediğini öğrenebilirsin araç bilgilerini girerek ceza yada vergi borcu sorgulaması yapabilirsin kayıtlara şüpheli araç diye geçtiyse şimdiden geçmiş olsun çünkü polisin dur ihtarına uymamak adli bir suçtur ve duruma göre polisin ateş açma yetkisi dahi vardır. Durumu bilmediğimiz için net bişey söyleyemeyiz sen internetten bilgileri girerek sorgulama yaptır cezayı yediysen işlenmiştir.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Radar cezası yediysen zaten ruhsatdaki adrese gelir eğer gelmezse dahi aracı satarken karşına çıkar e-devlet ile internet üzerinden cezayı yeyip yemediğini öğrenebilirsin araç bilgilerini girerek ceza yada vergi borcu sorgulaması yapabilirsin kayıtlara şüpheli araç diye geçtiyse şimdiden geçmiş olsun çünkü polisin dur ihtarına uymamak adli bir suçtur ve duruma göre polisin ateş açma yetkisi dahi vardır. Durumu bilmediğimiz için net bişey söyleyemeyiz sen internetten bilgileri girerek sorgulama yaptır cezayı yediysen işlenmiştir.
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sildim mesajı valla ta yıllar öncesıne aitmıs :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar