bugn bende polisten kaçtm dur dedi ama durmadm bastm sanırım calıntı sandılar bendede ehliyet yok tabi telsizle diğer kavsaktakı polislerede haber vermişler polis önume çıktı üstüne sürüdmama 2-3 kavsakta onumu kesmeye calısdılar sonunda kactm :queen::queen: anlıcağnz gta vice city gibi oldum resmen :bounce: şmdi bana ne kadar ceza gelir :rendeer:
08-01-2006, 10:05 AM
tarihinde açılmış başlık adamı idam etmişler 3 yıldır helvasını yiyoruz geçmiş olsun![]()
arkaadaşlar bugün 160 km ile araba ile radara girdim polis dur dedi ama ben bastım çünkü ehliyet yok polis kovalamadı cezam nedir ve makbuz kaç güne gelir saolun...
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Radar cezası yediysen zaten ruhsatdaki adrese gelir eğer gelmezse dahi aracı satarken karşına çıkar e-devlet ile internet üzerinden cezayı yeyip yemediğini öğrenebilirsin araç bilgilerini girerek ceza yada vergi borcu sorgulaması yapabilirsin kayıtlara şüpheli araç diye geçtiyse şimdiden geçmiş olsun çünkü polisin dur ihtarına uymamak adli bir suçtur ve duruma göre polisin ateş açma yetkisi dahi vardır. Durumu bilmediğimiz için net bişey söyleyemeyiz sen internetten bilgileri girerek sorgulama yaptır cezayı yediysen işlenmiştir.
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen: