Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@arab01 Öncelikle merhaba . Tanışma topiğinde kendini tanıtmanı rica ederim. Ayrıca fotoğraf ekleme ile ilgili sorunun varsa forum içerisinde nasıl fotoğraf ekleneceği ayrıntılı olarak anlatılmakta. Fotoğrafları bekliyoruz.
yılın gezisi galiba. kullanılan fotoğraf makinası eski tip olsa gerek filim koymayımı unutmuşlar. yoksa yeni de pil almayımı unumuşlar. gerçi bildiğimiz yerler olduğundan hayaliyle idare ettik. elinize sağlık.
ya 3 olimpiyat 4 dunya 5 avrupa kupası gordum ama boyle muhtesem gezi gormedim. vallaha helal olsun. hele o 2. fotograf dunyanın 7 harikasından biri. neresi orası yaw :queen:
yılın gezisi galiba. kullanılan fotoğraf makinası eski tip olsa gerek filim koymayımı unutmuşlar. yoksa yeni de pil almayımı unumuşlar. gerçi bildiğimiz yerler olduğundan hayaliyle idare ettik. elinize sağlık.
e sen biliyorsun hayali yetiyor.:mrgreen: ya ben ne yapacagım hocam ciddi ciddi merak ettigim bir yer olmazsa makine'den rica edelim gezi düzenler.:cat: