belemedik/pozantı gezisi

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
görünmez adamların gezisimi bu?

@arab01 Öncelikle merhaba . Tanışma topiğinde kendini tanıtmanı rica ederim. Ayrıca fotoğraf ekleme ile ilgili sorunun varsa forum içerisinde nasıl fotoğraf ekleneceği ayrıntılı olarak anlatılmakta. Fotoğrafları bekliyoruz.

belemediği gerçekten çok merak ediyordum.çok duydum ama gitmek kısmet olmadı.sagol hayali tanıtım için teşekkür ederim:p

yılın gezisi galiba. kullanılan fotoğraf makinası eski tip olsa gerek filim koymayımı unutmuşlar. yoksa yeni de pil almayımı unumuşlar. gerçi bildiğimiz yerler olduğundan hayaliyle idare ettik. elinize sağlık.

ya 3 olimpiyat 4 dunya 5 avrupa kupası gordum ama boyle muhtesem gezi gormedim. vallaha helal olsun. hele o 2. fotograf dunyanın 7 harikasından biri. neresi orası yaw :queen:

yılın gezisi galiba. kullanılan fotoğraf makinası eski tip olsa gerek filim koymayımı unutmuşlar. yoksa yeni de pil almayımı unumuşlar. gerçi bildiğimiz yerler olduğundan hayaliyle idare ettik. elinize sağlık.

e sen biliyorsun hayali yetiyor.:mrgreen: ya ben ne yapacagım hocam:p ciddi ciddi merak ettigim bir yer:) olmazsa makine'den rica edelim gezi düzenler.:cat:

Gezi dediğin böyle kısa ve öz olur,yakıt sarfetmeden,üşümeden,tehlikeye atılmadan...Ama merak ettim adı geçen yeri...

Arkadaşlar sandalyeden yuvarlanıyordum sayenizde,hakikaten tebrikler resimleri olmayan,hatta kendiside olmayan bi gezi yazısından bunca malzeme çıkardınız,hala gülüyorum yazarken :)

iyi güzel de bir de ben sorayım. resim yok mu resiiiimmmm..?:pale:

:cat: :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar