Belediyenin yaptığı faıl (ss'li)

67.jpg

işin mantığını bi çözemedim. :queen::queen::queen:

Harbiden durağı yapıp gitmişler : ) bence evsizleri düşünerek yapılmış , gece sağı solu naylonla ger küçük bir oda olur:):cat:

işin mantığı durakta bekleyenlerin üzerine yağmur çamur çakıl sıçramaması, ha çakıl burda yok asfalt, ama sanmıyorum ki gerçekten bu mantıkla yapılmış olsun :)

ss'li faıl. ilginç tabii.
metehan yok epeydir, forumda çıta dibe vurdu arkadaş!

Hep hayal ederdim,durak ters yöne doğru olur mu diye,YAPTIM OLACAK...Kışın durağın önünde 2 metre yağmur suları birikecek,sonra otobüs bekleyen yurdum insanına yoldan geçen arabalar o suyla ıslatacak...Korkmayın,artık ıslatamayacak...Hep hayal ederdim,durak ters yöne doğru olur mu diye,YAPTIM OLACAK...İnşaata başladık bile,Hahaha hahahaha:mrgreen:

Zamanında bende çok düşündüm ama çözdüm!:cherry:
Yoldan geçen otobüsler çatıya çarpmasın diye ters takıyolar :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu ne yavv saçmalardan seçmeler.. :p

Motosikleti
Honda sh125
o güneşlik yada yagmurdan koruyucu cıkıntıyı yol tarafına verirlerse otobüs rahat yanasamaz zaten caddenin kenarında pay yok bunu düşünerek yapmışlar halkı düşündüklerinden değil :) araclar rahat gelip gecsin diye yane :)

işin mantığı yayaları mağdur etmemek :D
vede burda bir durak var demek xD

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence o otobüs durağı değil.Belediyenin reklam panolarından aldığı para tatlı gelmiş olacak ki boş bulduğu yere reklam panosu koymuş.Üstünü de kapamış ki insanlar reklamları okurken başına güneş geçmesin , yağmurda ıslanmasınlar diye.

Bencede o başımıza güneş geçmesin diye yaza aylarında kullanmalık portatif güneş önleyici şemsiyemsi araççık =)

Cerrahpaşa'nın orası değil mi? Keşki bütün duraklar böyle olsa da arabalardan sıçaryan yağmurdan çamurdan korunsak...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar