motorcu ateşi
soğuğa efelik geçmez 
ben de buz olmadığına kanaat getirdiğim günler ki kış için bir elin parmakları kadardır bu sayı, motosikletden vazgeçemiyorum.
Aslında otobüste uyuyarak gitmekde fena olmayabilirdi bu soğuk havalarda ama o saate otobüsü boş bulamazsın. bırak uyumayı ayakta duracak yer bulamıyorsun. diğer bir sebebide eve dönerken de otobüs beklemek zorunda olmak. Ne kadar çabuk uzaklaşırsam çalışma ortamından o kadar kardır. Eve gidip ayakları uzatmak ertelenemeceyek kadar önemlidir : )
Ben evden öğlen 12 gibi çıkıyorum. Akşam da m.köy den 21 sularında. Hatta 3-4 akşam evvel bostancı köprüsünün orada siyah bir dylan gördüm yanından geçerken kornaya bastım sensindir diye ama karşılık alamadım açıkçasıale: dedim "deryalı olsa kesin karşılık verirdi:cat:" bendeki de siyah apache kafada gri gdr kask var belki oradan çıkarırsın :wiinkk:
abi birine korna bastımda karşılık vermedi mi deli oluyorum yaaa..
dit yapması bu kadarmı zor arkadaşım yaaa..r:
motorcu motorcuya selam veriyor işte yap sende bi dit..ala alaar:
walla ben bana çalsın çalmasın bi yerde korna duydum mu
hemen karşılık veroom:queen: :queen: di di ditt..
ha bu arada soruyada cevap vereyimm tabiki motorrr...:wiinkk: :wiinkk:
Ben her halukarda selamımı veririm. Kimisi alır kimisi almaz. Ama almayıp ta yüzüme öküz-tren muhabbetiyle bakanlar çoğunluktaabi birine korna bastımda karşılık vermedi mi deli oluyorum yaaa..
ölümüne kadar motor tabi temiz havaya alışmışız ter kokulu milletin içinde ne işim var :mrgreen:
Üstad 600rr'ı yağışlı havalarda kullanabiliyormusun ?
neden olmasın karda deyil ama yağmur da çok kulandım ve hala kulanıyorum tabiki tecrübe lazım ani kalkış ve ani fıren fazla surat yapmaman lazım izmirde kar yağmadığı için denemedim daha![]()
:cat::cat: Katılıyorum Demir abi.:rendeer:her şartta her zaman motor tabiki :cat:
yağmur, çamur, soğuk farketmez.motorcu arkadaşlarım ne zamanlar binmiyor motorlarına, çok soğuk ve yağmurlu havalarda.o zaman otobüs yada minübüse bindiğinizi düşünün bütün camlar kapalı, içerde oksijen kalmamış, herkesin nefesi birbirine karışmış, yanınada hiç sevemeyeceğin bir tip oturdumur: eh oda kapak resmen.daha fazla ne olabilirki :cyclopsan
benzinim olduğu sürece motora binerim, istediği kadar yağmur soğuk olsun.kıyafetlerini giydinmi gayet rahat ve konforlusun, otobüs beklerken daha çok üşüyeceğini garanti ederimr: