Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir ara suzuki de kampanya yapmıştı geçtiğimiz günlerde, stoklarla sınırlı GSX 600 F, GSX 750 F, GSF 600 Bandit modellerini, 16000 YTL gibi fiyatlardan 12000 YTL gibi fiyatlarla vermişti.
belkide 2008 modeller geldiği zaman listede 2006 - 2007 -2008 model motorların olmasını istemediklerinden olabilir.
ticari açıdan bakıldığında stok maliyeti yükseldiği için mevsimi geçmeden motorları satmak istediklerinden bu kadar kampanya yapıyorlar.
hem kar yapıp hem stok eritcekler ama suzukinin kampanya daha güseldi bence 12 aya sıfır faizde 2000 ytl indirimi yapmazlar büyük ihtimal yani faizi ordan cıkarıyolar otokoçtada aynı şeyi yapıolar çünkü fiyat sabit kredili alımlarda nakit alırsan indirim var:wiinkk:
bu piyasa sartlarınsa sıfır motor almak akıl işi değil arkadas alıyosun yarı fiyatına zor satıyosun ben hayatta sıfır almam artık sıfır ayarına süper makinalar var ikinci el... çek kredi 2. el al bence en güseli
Honda da gecenlerde buna benzer bir kampanya yapmisti. Ben sasirmadim.
Bu arada ybr 250 bana cok dandik geldi (Sahsi fikrim). Malzeme, iscilik vs. Yamaha'ya yakismamis :farao: Neresini tutsan elinde kalacak gibi duruyor. Tabi bunlar beldeyama'da ayak ustu soyle bir bakip edindigim izlenimler. Surmeden bilinmez.