Beldeyama'dan Gelen Mesaj ! Haberiniz Olsun...

Arkadaşlar cep telefonuma mesaj gelmiş beldeyama dan.. Aynen yazıyorum...

" BELDEYAMA 250 cc ve üzeri Yamaha motosikletlerde yaz fırsatı ! Peşin alımlarda 2,000 YTL ye varan indirim ya da 12 taksit 0 faiz..."

Peşin motor almayı düşünenler için süper fırsat.. Ybr 250 için mi yapıldı acaba.. :silent: Ben öyle düşünüyorum.. :silent:

YBR250 için değildir. YBR 249cc olarak geçiyor :)

2000 ytl indirseler de biz de değiştirsek motorları:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
syht

" BELDEYAMA 250 cc ve üzeri Yamaha motosikletlerde yaz fırsatı ! Peşin alımlarda 2,000 YTL ye varan indirim ya da 12 taksit 0 faiz..."

Peşin motor almayı düşünenler için süper fırsat.. Ybr 250 için mi yapıldı acaba.. :silent: Ben öyle düşünüyorum.. :silent:

senin noyu nasıl bulmuşlar.yamahacılar için güzel fırsat.

YBR250 için değildir. YBR 249cc olarak geçiyor :)

2000 ytl indirseler de biz de değiştirsek motorları:p

yılmaz antalyaya vardınmı.selamımı unutmadın değilmi.

Son düzenleme:
2000 ytl indirm ybr 250 için mümkün olamaz heralde, zira 9000 den 7000 e inmezler, pahalı araçlar içindir, 0 faiz 12 taksit durumu pahalı olan motorlar için önceden de vardı çünkü.

pazarlama taktikleri yüksek modeller için yapılan 2000 ytl indirimi düşük modeller içinde yapılıyor düşüncesi ile insanların kafalarında yer edinebilmek.

2000 ytl'ye varan indirim demek her modele farklı miktarda indirim demektir ve 250 cc den başlayan dediklerine göre YBR de dahildir herhalde.

Yoksa 600 cc den yukarı falan yazarlardı herhalde. Adamın ilanda 249 cc ve yukarısı yazacağını zannetmiyorum, bu arada modelin adı da ybr 250.

katılıyorum bencede ybr250 için

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yapacaklar tabi hem sezon bitti,hemde bu sene motor satışları bekledikleri gibi olmadı bu saatten sonra çok fazla motosiklet satılamaz daha da düşürsünlerki insanlar kolay alabilsin.

araştırmak lazım..

söylendiği gibi fiyatı 20.000 ytl nin üzerindeki bazı modeller için (sanırım geçen hafta suzukide de böyle bir kampanya vardı..sanırım satmakta sıkıntı çektikleri belirli ürünlerinde) yapıyorlardır bu indirimi...bence hiç bir firma çok satılan, ilgi gören modellerde indirime gitmez...

Ama yanılıyorda olabilirim.

bu arada...
neden bize gelmiyor dishy.
acaba diyorum onlar paralıyı parasızı uydu üzerindenmi takip ediyor...:p

Ben Yamaha kullanıyorum da ondan :) Sitesine üyeyim sanırım bilmiyorum.. :silent: Cep telefonumu ne zaman verdim acaba.. :silent:

Kampanya ile ilgili detay. Sanırım bu kampanya ybr 250 kapsamıyor. Arayıp sormak lazım:silent:

Ben bi uğrayacağım beldeyama ya.. Tabi ki motor almayacağım öylesine :) Sürekli gidiyorum zaten.. :mrgreen:

Ben Yamaha kullanıyorum da ondan :) Sitesine üyeyim sanırım bilmiyorum.. :silent: Cep telefonumu ne zaman verdim acaba.. :silent:

vallahi burada kaç arkadaşım var yamahacı.ama daha birine mesaj gelmedi.indirimi bırak bi halhatır mesajı bile alamadılar:queen:...yok yok onlar paralıyı parasızı uydudan takip ediyordur.:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yahu bu bayi sahibi adamlar bi motosiklette ne kadar kazanıyor? örneğin 18 e motosikleti satarken kazanıyorlardı.. şimdi ise 16 ya satıp hala kar ediyolarsa.. helal olsun ne diyeyim..

Ben bi uğrayacağım beldeyama ya.. Tabi ki motor almayacağım öylesine :) Sürekli gidiyorum zaten.. :mrgreen:

Gidene bak gidene...:queen::queen::queen:

Antalya'da ki Nebioğulları ne zaman Beldeyama oldu bea?:queen::queen::queen:

Kampanya ile ilgili detay. Sanırım bu kampanya ybr 250 kapsamıyor. Arayıp sormak lazım:silent:

2000 YTL indirim kuruşuna dokunmadan büsbütün YBR 125 için de geçerli olursa ilerde doğacak çocuğum için evladiyelik bi tane düşünebilirim...:queen::queen::queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar