Süper motor da canımı sokakta bulmadım 250cc gücün tamamını kullanırsan tam bi ölüm makinesi düz yolda 140 yapar çok rahat, gerçi öne disk fren takmışlar ama sonuçta cg motor.
CBR250 bile zor yapıyor 140 ı....Süper motor da canımı sokakta bulmadım 250cc gücün tamamını kullanırsan tam bi ölüm makinesi düz yolda 140 yapar çok rahat, gerçi öne disk fren takmışlar ama sonuçta cg motor.
Bu motorlar hondanın 1980-1990 model cg125'lerinin kopyası, çinliler arasında da adı CG125 diye geçiyo. Şasesi ve süspansiyonları bu kadar gücü kaldırmaya pek müsait değil, en azından yüksek hızlarda güvenli bir sürüş sağlamayacağı kesin.CG'ler hakkında hiç bilgim yok. Biraz anlatırmısınız? ön disk ama sonuçta cg derken?
O CG ler karbüratörlü idi...Bu motorlar hondanın 1980-1990 model cg125'lerinin kopyası, çinliler arasında da adı CG125 diye geçiyo. Şasesi ve süspansiyonları bu kadar gücü kaldırmaya pek müsait değil, en azından yüksek hızlarda güvenli bir sürüş sağlamayacağı kesin.
orjinalden 250 cc montajda zaten cg leri köylü diye tabir edilen motorları modifiye ediyorlar 200cc 250cc 300cc hatta 350ccye kadar walla arkadaşda 200cc modifyeli wardı 160 -170 arası görduğunu söylüyodu
Yok..O Apartman vitesler CGL lerde kullanıldı...Bildiğim kadarı ile ters şanzuman var vitesler hep aşağı doğru![]()
Bu öylemi bilmiyorum ama çoğu köylü de ters dediğiniz gibiBildiğim kadarı ile ters şanzuman var vitesler hep aşağı doğru![]()
+1 :mrgreen:2 ihtimal var, ya ibre yanlış gösteriyor hemde oldukça fazla ya da arkadaşının hayal gücü çok yüksek.
2 ihtimal var, ya ibre yanlış gösteriyor hemde oldukça fazla ya da arkadaşının hayal gücü çok yüksek.