Belçika'da MT üyemiz var mı?

Vayy be ne motosiklet işi nede kask işi olmadı demek. Okadar araştırma boşa gitti desene:)

Ulen bir işinde yolunda gitsin nick'imi degiştirecegim:p. Nerdeyse yaptıgın planların hepsi suya düştü...

Son düzenleme:

VIA

Planda bir sapma olmazsa 9 eylülde ben motosikletimle Sivas'tan Van'a geçeceğim ve 10 eylülde Van' dan hareket etmeyi kararlaştırdık sınır buraya 2 saat felan. 5 gün İran'da gezinip 6. gün sabahı tekrar yurda giriş yapacağız. Neyse cezeryenin konusunu bulandırmayalım gerekirse başlık açarız.

Cezerye neden motosiklet kiralayamadın prosedür eksikliğindenmi, vakitmi bulamadın ? Üzüldüm ama boşver bol belçika fotosuyla geliyorsun :)

ELINT senide beklerim eğer bahsettiğim tarihler programına uyarsa mutlaka sende gel çok güzel bir gezi olacak :)

VIA plan çok saglam ama Eylül'den itibaren okul başlıyor.Kitaplardan kafamı kaldırabilecegimi pek sanmıyorum:pale:

Öyle dışardan görüldüğü kadar kolay olmuyor galiba... Ya da ben kolay yoldan halledebilecek birine rastlamadım:( Bir de dükkanlar 5 de kapanıyor A.B.!!
En yakın motosiklet dükkanı da yarım sa. mesafede. Eh... Egitim 16:30'da bitiyor. Bu ne bicim Bruksel lahanasi, anlamadim : PpPPp

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bosver bisey kaçirmis sayilmazsin.
Belçika dedigin ancak transit geçis ülkesi olacak kalitede.
Ne yolu yol, ne yolu yol.(Kusura bakma ikinci seçenek bulamadim. Düsün yani o kadar poktan):p

Planda bir sapma olmazsa 9 eylülde ben motosikletimle Sivas'tan Van'a geçeceğim ve 10 eylülde Van' dan hareket etmeyi kararlaştırdık sınır buraya 2 saat felan. 5 gün İran'da gezinip 6. gün sabahı tekrar yurda giriş yapacağız. Neyse cezeryenin konusunu bulandırmayalım gerekirse başlık açarız.

Cezerye neden motosiklet kiralayamadın prosedür eksikliğindenmi, vakitmi bulamadın ? Üzüldüm ama boşver bol belçika fotosuyla geliyorsun :)

ELINT senide beklerim eğer bahsettiğim tarihler programına uyarsa mutlaka sende gel çok güzel bir gezi olacak :)

tarih nokta atışı gibi yaa :) 10-11 de sınavlarım var :salut: aslında detaylı bi şekilde konuşmak lazım da topiği bulandırmamak gerek evet :) hoş cezerye zaten istediği şeyleri yapamadan dönmüş pek bi manası kalmadı sanki :p

Bence sevimli bi yer! Ayrica Brugge hic savas gormemis, gezmek isterdim:( Yollar da TR yollarindan iyi. Transit; burda - metroda/trende/otobuste oluyor bi tek:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:29 ----------

Kardes baslik ilan ediyorum bunu:)

Seni buraya davet ettik yani..
Daha napalim bilmiyorumki? :pale:
Matorunda hazirdi, kaskinda hazirdi...

Biz pazar günü harika gezdik 4 mator... :bounce:

Birkaç fotoğraf ekleyeyim görmüşken:

Genelde küçük arabalar tercih ediyorlar

ve bunun gibi:)

Ya da büyük motorlar: Honda/Kawasaki/Ducati/BMW

Motosikletler için park yeri var...

Bisiklet şeridi

ve bisiklet ikaz lambası var:)

Ne yani bir de bu fiyata araba mı alıyorlar?!

Şehir içi ulaşım da gelişmiş:

Al Cool, sadece dikkatimiçekti;)

Bir "Scooter" dükkanı

Bizim gibi reklam panolarıyla oynuyorlar :D

ve

vaaay! hakkat gitmiş belçika'ya.
adamlarda imkan var abicim :)

Son düzenleme:
İnanmamış gideceğime ya :santa: :(

yok yau inandıydım tabi, ayıbidiyon.
esaslı bi gezi başlığı açılırdı bu belçika işine. epey özet geçtin.
bazıları (GeKKoLL) keçiören'e gitse gezi başlığı açar, sen belçikayı es geçiyon. ayıptır, tüyü bitmemiş turistin gezginin hakkı var.

reca ederim kapatalım bu bahsi :)

belçika izlenimlerini alalım başgan.
kıl adamlar demi? yok bizim memleket gibisi demi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar