Beklenen kavuşma;kawasaki ER6n aldım.

çok mutlu ve mesudum arkdaşlar.sonunda birbirimize kavuştuk.adını hemen koydum "KARAKARTAL".
bekledim bekledim muradıma erdim. :) darısı herkezin başına.inşallah daha güzelleri nasip olur sizlere...

henüz rodajda olduğu için basmamıyorum.ama 6. vites 5000 devirde 93 km/h hızla geldim eve.kontrolu kolay değil.hele benım gıbı scooterdan 650cc ye gecersenız fazlasıyla tedirgin gidersiniz.
motorun tek hoşuma gitmeyen tarafı aynaları.yolda kendi omuzlarımı göstermekten başka bi işe yaramıyor. aynanın 1/4 ü ile anca yolu görebiliyorsunuz.
uzun lafın kısası.artık er6n im var. kullandıkca yazıcam artı ve eksi yanlarını... sevgiler...buyrun fotoları.. :)

çok güzel çok.. grisi de benim çok hoşuma gidiyor. kazasız belasız sürüşler.. yazın keyfini çıkarmaya bak :)

Super Moderator
Güle güle kullan. 1-2 gün sonra da benim fotoğrqflarımı göreceğiz umarım buralarda.
Kazasız belasız uzun yıllar beraber olmanız dileğiyle...

güle güle kullan
kazasız belasız günlerde sürmen dileiyle:cat:

Sin

2move hayirli olsun.. Bende Er6N almayi dusunuyorum.. senin gibi scooterdan direk gecicem.. Kontrolu kolay degil demissin.. Tavsiye etmezmisin?

Kazasız belasız insallah

Hayırlı olsun arkadasım, ayna konusunda problem yasamadım ama benzin göstergesinin olmayısı eksiklik bence ama motorun tipi ve gücü bunların hepsini kapatıyor alacak olan arkadaslarada şimiden hayırlı olsun

Hayırlı olsun kardeş..Darısı başımıza..Eğer sayısaldan para çıkarsa sarısını da ben alıcam.Çalışmalarım devam ediyo..:queen:

çok teşekkür ederim arkadaşlar. düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.
tek sorun aynalar. bi ınternet sıtesınde gordum değişik ayna modellerı vardı .belkı ılerde takarım.kullandıkca sızlere +/- hepsını yazıcam.
sin, kesınlıkle tavsıye ederım

ilnapoli' Alıntı:
abi dur daha yeni almışsın motoru nasıl tavsiye ediyosun hemen :)

:p tipi cok hoş. tipini tavsiye ediyorum..bu arada motor peygamber böceğinden esinlenmiş..

Tipi hoş amma fiyat yüskek maLum bi öğrenci için hayaL motor bunLar... Ama yinede hayıRLısı oLsun .......

mükemmel güzel bi motor ya güle güle kullan allah kazadan beladan saklasın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar