- Konu Yazar
Yeni Başlık açma hissettim.Çünkü bu zamana kadar genellikle bajajı yerdim.Bir özür mahiyetinde başlığı açma gereği duydum.
Bir saat sürdüm.Hemen artı eksi yazıyorum.Ve eski motorum R25 ile karşılaştırıyorum:
+ Kalitesi r25 ile aynı diyorum.Sadece r25in tuşları daha kaliteliydi.
+İnanılmaz rahat.R25 ile popomu kaldırdığım tümseklerde dominarla geçtiğimde kıpırdamıyorum
+Oturuş dimdik.Rüzgar rahatsız eder demiştim ama bence sıfır sorun.
+Aralara derelere çok iyi giriliyor.Büyük olduğu kadar kıvrak
+Tork olarak r25i tokatlar.Alt devirler canavar.
+Boyum 1.80.Aynalar kötü gösteriyor demişler yorumlarda ama arkayı bu kadar net gösteren bir motora binmemiştim.R25te arkayı görmek için eğilirken bunda göz ucuyla bakıyorum.Bayıldım.
+Alır almaz ilk ışıkta yanımda duran eleman Abi 24-25 bin lira var dimi? Diye sordu.16.500 dedim.Yok artık dedi.
+R25te sağ ayak pegini 150 liraya değiştirmişlerdi.Sordum 50 liraymış
+Vites geçişleri şıkır şıkır.
+Gözlerim vites göstergesi hiç ama hiç aramadı.Nasıl olsa her viteste gidiyor torktan dolayı ve kaydırmalı debriyaja güvendiğimden tak tak geçiyorum vitesleri.Ki gösterge benim için olmazsa olmazdı.Teker kitleme korkusu yok.
+r25te olan hissiz arka fren yerine şıkır şıkır frenler.Dozu mükemmel.
+El de titreşim hissetmedim.
+R25te rüzgar sağa sola savururken bu motosiklet ağır olduğu için yerinden kıpırdamadı.Ama naked oluşuda etkiliyor bu durumu.
Eksiler(Düşünüyorum)
- Tuşlar daha kaliteli olabilirdi.
- 5 bin devirden sonra sağ pegde titreşim oluyor.(Beni rahatsız etmedi.Çünkü son hızım üç basamaklı olmuyor)
Yok başka eksi.Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Maşallahınızı alırım.Telefondan yazıyorum resim eklenmiyor eve gidince artık
Bir saat sürdüm.Hemen artı eksi yazıyorum.Ve eski motorum R25 ile karşılaştırıyorum:
+ Kalitesi r25 ile aynı diyorum.Sadece r25in tuşları daha kaliteliydi.
+İnanılmaz rahat.R25 ile popomu kaldırdığım tümseklerde dominarla geçtiğimde kıpırdamıyorum
+Oturuş dimdik.Rüzgar rahatsız eder demiştim ama bence sıfır sorun.
+Aralara derelere çok iyi giriliyor.Büyük olduğu kadar kıvrak
+Tork olarak r25i tokatlar.Alt devirler canavar.
+Boyum 1.80.Aynalar kötü gösteriyor demişler yorumlarda ama arkayı bu kadar net gösteren bir motora binmemiştim.R25te arkayı görmek için eğilirken bunda göz ucuyla bakıyorum.Bayıldım.
+Alır almaz ilk ışıkta yanımda duran eleman Abi 24-25 bin lira var dimi? Diye sordu.16.500 dedim.Yok artık dedi.
+R25te sağ ayak pegini 150 liraya değiştirmişlerdi.Sordum 50 liraymış
+Vites geçişleri şıkır şıkır.
+Gözlerim vites göstergesi hiç ama hiç aramadı.Nasıl olsa her viteste gidiyor torktan dolayı ve kaydırmalı debriyaja güvendiğimden tak tak geçiyorum vitesleri.Ki gösterge benim için olmazsa olmazdı.Teker kitleme korkusu yok.
+r25te olan hissiz arka fren yerine şıkır şıkır frenler.Dozu mükemmel.
+El de titreşim hissetmedim.
+R25te rüzgar sağa sola savururken bu motosiklet ağır olduğu için yerinden kıpırdamadı.Ama naked oluşuda etkiliyor bu durumu.
Eksiler(Düşünüyorum)
- Tuşlar daha kaliteli olabilirdi.
- 5 bin devirden sonra sağ pegde titreşim oluyor.(Beni rahatsız etmedi.Çünkü son hızım üç basamaklı olmuyor)
Yok başka eksi.Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Maşallahınızı alırım.Telefondan yazıyorum resim eklenmiyor eve gidince artık
Son düzenleme: