peki neden 400 cc 36 beygir 2 fazla verip çok daha şık güzel ve kaliteli cf 400 nk almak varken neden mt25 ile aynı güce sahip bir motor
1- Lütfen elinizde fazla 2 varsa olmayanlara verir misiniz? Sizde çok varmış gibi ve rahatça başkalarına hibe edebilecek gibi yazmışsınız(bu maddiyat durumları niye bu kadar basit görünüyor millete, anlayamıyorum)
2- CF moto 150nk kullandığınıza göre servislerinin durumundan haberdar olmalısınız(forumları takip ettiğim kadarıyla çok da iç açıcı değil şimdilik, halen bu motorlar için emekleme dönemindeler, siz cf kullanan birisi olarak bizi ilk ağızdan bilgilendirebilirseniz seviniriz)
3- Cf motonun yedek parça bulunabilirlik/tedarik yeri durumlarından da haberdarsınızdır sanırım.(Bir çok markada olduğu üzere ne yazık ki yedek parça için Servislere/bayiilere bağımlısınız, yanlış bilmiyorsam)
Herkes için öncelikler istekler farklı. Ben servis ve yedekparça durumları bana daha uygun olduğu, ayrıca daha ucuz fiyata benim işimi göreceği için Pulsar almıştım, 3 sene sonra da yine bu sebeplerden (ve tabii ki maddiyattan dolayı)Dominar aldım.