Şimdi burada CRF 250 ile kıyas yapan arkadaşlara diyorumki ben bu motorla arazide ve yolda yaklaşık 6.000 km.yol yaptım 2.hobi amaçlı motosikletimdi,100 km.sonra o poponuz ne hale geliyor bi bilseniz tam bir işkence haline geliyor( artçı için zaten binmek cesaret işi) yol bitmek bilmiyor ama şehiriçi ve hafif arazi derseniz iyi motor zaten çoğunlukla arazide ayakta kullanıyorsunuz,bir motoru binmeden,kullanmadan,kulaktan dolma bilgilerle yorum yapan insanlara hayret ediyorum,açın sahibinden com.a bakın kaç tane 2013 model crf250 vaar,bende sattım motoru hemde 2.500 tl zararına gittim yamaha delight aldım şehiriçi için,klavyeden delikanlılık yapmak otoriter olduğunu ispatlamak ne kadar kolay yahu.ayrıca bu motorun fiyatı henüz belli değildir sanki belli olmuşcasına bok atan arkadaşlar neye istinaden yorum yapıyorlar ki,elbette mondial piyasaya girmek için kökünden sallamak için belki 9.000 tl civarında bi fiyat açıklayacak o zaman bu bok atan adamların yüzü kızarmayacakmı bi bekleyelim arkadaşlar ,bakalım motor gerçekten dedikleri kadar varmı,sağlammı yetkili sevis olayını nasıl aşacaklar yani her yönüyle kullanıcıya tatmin edecekmi elbette beklentilerin altında çıkarsa burada hepbirlikte eleştirelim,bu kadar önyargılı olmaya gerek varmı yaa,neyin kuyruk acısıdır anlayamadım...