Benim arabada da motorda da en büyük derdim kimsenin döner kavşak kurallarını bilmemesi.Geçen hafta ben de yatırdım motoru kavşağın içinde.:thumright
bu ayna kıranlar iyi birşey yapıyormuş gibi kanalına yüklüyor sıkıştırdı beni bende aynayı kırdım diyor yorumlara bakıyorum eline sağlık abi,iyi yapmışsın abi üstelik hak verende çok ona hayret ediyorum
Benim arabada da motorda da en büyük derdim kimsenin döner kavşak kurallarını bilmemesi.Geçen hafta ben de yatırdım motoru kavşağın içinde.:thumright
Bu forumda nerde eşşek var gelip beni buluyorMizah , ironi gibi başlıkları araştırıp ogrenıp daha sonrada hayatta bi yerlere geldıkten sonra eleştirel yorumlar atarsanız sevınırım
![]()
Git öbür köşede oynaş, hadi kardeşim.Bu forumda nerde eşşek var gelip beni buluyorMizah , ironi gibi başlıkları araştırıp ogrenıp daha sonrada hayatta bi yerlere geldıkten sonra eleştirel yorumlar atarsanız sevınırım
![]()
Git öbür köşede oynaş, hadi kardeşim.
Seni oynaştırırım kardeş adabınla dur yada gel floryaya bi çayımızı iç adap edep öğretelim sana
He hocam he. Anca klavye delikanlılıgi. Konu klavyede ustalık olsaydı günde 1000 satır kod yazan ben seni sıraya dizerdim.
Rencide? Komiksin komik.. 4 aylık bir iş için geldiğim Antalya'da konaklıyorum şimdilik. Ve aslen nerede yaşadığımı nerde çalıştığımı bilmiyorsun sadece konuşuyorsun. Şuan kullandığın çoğu mobil uygulamanin veya internetten herhangi bişi alırken girdigin kredi kartı ödeme sisteminin 2006da ilk yapan 4 kişiden biriyim güzel hocam. Neyse bunları konusmak boş. Biz yine normal yaşantımıza bakalım. Kal sağlıcakla.Hahaha sadece gülüyorum burda sizi rencide etmek istemiyorum işini bilen birisi olsaydınız günde 1000 satır yazıp bu hayatı yaşamazdınız demekki günde bomboş 1000 satır yazıyorsunuz umarım ilerde dolu dolu 200 yazıp duzgun bi gelir elde edip güzel bi hayat yasarsınız
Rencide? Komiksin komik.. 4 aylık bir iş için geldiğim Antalya'da konaklıyorum şimdilik. Ve aslen nerede yaşadığımı nerde çalıştığımı bilmiyorsun sadece konuşuyorsun. Şuan kullandığın çoğu mobil uygulamanin veya internetten herhangi bişi alırken girdigin kredi kartı ödeme sisteminin 2006da ilk yapan 4 kişiden biriyim güzel hocam. Neyse bunları konusmak boş. Biz yine normal yaşantımıza bakalım. Kal sağlıcakla.
ben size ayna kırmaya çalışan kızlarımızı göstereyim;
videoyu 3:15'e çekin.
https://www.youtube.com/watch?v=MhrjDrHQ6GM