Bazıları yüzünden hepimizin adı çıkıyor!!Yapmayın Arkadaşlar!!

Katılım
15 May 2016
Mesajlar
1,960
Benim arabada da motorda da en büyük derdim kimsenin döner kavşak kurallarını bilmemesi.Geçen hafta ben de yatırdım motoru kavşağın içinde.:thumright
 
Katılım
8 Eki 2015
Mesajlar
1,996
Bu forumda nerde eşşek var gelip beni buluyor :D Mizah , ironi gibi başlıkları araştırıp ogrenıp daha sonrada hayatta bi yerlere geldıkten sonra eleştirel yorumlar atarsanız sevınırım :D
 
Katılım
10 Eki 2017
Mesajlar
1,413
Motosikleti
Ns200
bu ayna kıranlar iyi birşey yapıyormuş gibi kanalına yüklüyor sıkıştırdı beni bende aynayı kırdım diyor yorumlara bakıyorum eline sağlık abi,iyi yapmışsın abi üstelik hak verende çok ona hayret ediyorum

Yorum yazan tayfa 10-15 yaş arası oluyor genelde :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:09 ----------

Benim arabada da motorda da en büyük derdim kimsenin döner kavşak kurallarını bilmemesi.Geçen hafta ben de yatırdım motoru kavşağın içinde.:thumright

İstanbulda hızlı gelen önce geçer kuralı var. Servis ve taksi varsa uzak durmak lazım. Minibüs de aynı şekilde
 
Katılım
21 Kas 2017
Mesajlar
1,121
Ulan yorumları okudum gidip herifi dövesim geldi.

Benim arabamda var motorlarımda.

Arabayla giderken motorları izleyerek ilerliyorum. Hata yapacaklarını hissedersem ona göre konumlanıyorum. Akan trafikte ilerleyen motor gördüğümde de bi şekilde arkasına geçip takip mesafesi bırakarak rahat olmalarını sağlıyorum.

Motorla giderkende sürekli defansif kullanıyorum, herkesi keserek ilerliyorum. Kendimi güvende hissetmessem hemen kaçıyorum. Yani dikkat etmek çok önemli. Kimsenin aynasını kırmayı onaylamıyorum. Çok sinirlendiysen indir döv malına ne zarar veriyon. Madem kırıyon niye kaçıyon?

Vallahi akılsızca işler.
 
Katılım
3 Kas 2016
Mesajlar
5,548
Bu forumda nerde eşşek var gelip beni buluyor :D Mizah , ironi gibi başlıkları araştırıp ogrenıp daha sonrada hayatta bi yerlere geldıkten sonra eleştirel yorumlar atarsanız sevınırım :D

kardeş kusura bakma ama attığın mesajda ne bir mizah unsuru var, ne de bir ironi kırıntısı. dümdüz 'motorcular adam değildir' yazıp geçmişsin. o mesaja mutlaka birisi cevap yazacaktı. bunda kızacak ya da darılacak bir mevzu yok.
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
13 Ağu 2017
Mesajlar
2,510
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adamlar bu foruma gelip bunlar zaten birbirlerininde aynasını kırıyor dicek 😃
 
Katılım
3 Kas 2016
Mesajlar
5,548
01100010 01100101 01111001 01101100 01100101 01110010 00100000 01110011 01100001 01101011 01101001 01101110
 
Katılım
8 Eki 2015
Mesajlar
1,996
He hocam he. Anca klavye delikanlılıgi. Konu klavyede ustalık olsaydı günde 1000 satır kod yazan ben seni sıraya dizerdim.

Hahaha sadece gülüyorum burda sizi rencide etmek istemiyorum işini bilen birisi olsaydınız günde 1000 satır yazıp bu hayatı yaşamazdınız demekki günde bomboş 1000 satır yazıyorsunuz umarım ilerde dolu dolu 200 yazıp duzgun bi gelir elde edip güzel bi hayat yasarsınız
 
Katılım
9 Haz 2018
Mesajlar
17
Hahaha sadece gülüyorum burda sizi rencide etmek istemiyorum işini bilen birisi olsaydınız günde 1000 satır yazıp bu hayatı yaşamazdınız demekki günde bomboş 1000 satır yazıyorsunuz umarım ilerde dolu dolu 200 yazıp duzgun bi gelir elde edip güzel bi hayat yasarsınız
Rencide? Komiksin komik.. 4 aylık bir iş için geldiğim Antalya'da konaklıyorum şimdilik. Ve aslen nerede yaşadığımı nerde çalıştığımı bilmiyorsun sadece konuşuyorsun. Şuan kullandığın çoğu mobil uygulamanin veya internetten herhangi bişi alırken girdigin kredi kartı ödeme sisteminin 2006da ilk yapan 4 kişiden biriyim güzel hocam. Neyse bunları konusmak boş. Biz yine normal yaşantımıza bakalım. Kal sağlıcakla.
 
Katılım
8 Eki 2015
Mesajlar
1,996
Rencide? Komiksin komik.. 4 aylık bir iş için geldiğim Antalya'da konaklıyorum şimdilik. Ve aslen nerede yaşadığımı nerde çalıştığımı bilmiyorsun sadece konuşuyorsun. Şuan kullandığın çoğu mobil uygulamanin veya internetten herhangi bişi alırken girdigin kredi kartı ödeme sisteminin 2006da ilk yapan 4 kişiden biriyim güzel hocam. Neyse bunları konusmak boş. Biz yine normal yaşantımıza bakalım. Kal sağlıcakla.

Herzaman ilk yapan 2 veya 4 kişiden birisi olunur zaten aaa çok ayıp :)
 
Katılım
24 Haz 2018
Mesajlar
423
Konu açılmış iyi de olmuş. Sürekli aynı şey yaşanıyor. Pazar günü üç tane geri zekalı diyeyim, gerçekten de geri zekalılar çünkü, E-5 Çağlayan tarafında sıkışık yolda bağırta bağırta yanımdan geçtiler. Otomobillerin arasından slalom yapa yapa gittiler. Kendi adıma söyleyeyim, o sırada otomobilde olsam sinirlenirdim. Gerçi motosiklette de sinirlendim o ayrı. Hiç oradan buradan örnek vermeyelim, bu tipler yüzünden tüm motosikletçiler hedef haline geliyor.
 
Katılım
29 Tem 2018
Mesajlar
85
Youtube'da bazen dolaşırken ben de saçma sapan videolara rastlıyorum. Dediğiniz gibi adam kafasına kamerayı takınca bi garipleşiyor, saçma sapan diyaloglara giriyor. Hele bazılarının Türkçesi de bozuk. Dediği anlaşılmıyor, hanzo gibi konuşuyor. Kaldırımdan gidiyor, ters yöne giriyor. Sağa sola laf yetiştiriyor. Cidden sinir bozucu çok fazla tip var.
Ama kurunun yanında yaş da yanmasın. Lütfen motosiklet kullanıcılarının imajını zedelemeyelim.
 
Katılım
1 Ağu 2017
Mesajlar
362
ben size ayna kırmaya çalışan kızlarımızı göstereyim;

videoyu 3:15'e çekin.

https://www.youtube.com/watch?v=MhrjDrHQ6GM


-Yahu her tartısmada ayna mı kırılmalı , içinde apaçi olan bir kız mış.. Ve illa her aradan motor geçecek diye bir şey yok bunu bilmek de lazım.

Hakikatten bu motor algısı bambaşka yere gidiyor. Gece 1 de egzoz bagırtmalar falan, yakışıyor mu millet uyurken..
 
Katılım
12 Ara 2013
Mesajlar
252
Motosikleti
KTM 390 ADVENTURE
Geçenlerde önceden bir örnek vererek konu açmıştım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------

Arkadaşlar şimdi burayi herkes bilir motorcularinda uğradığı guzel bir mekandir.Ancak son zamanlardaki apaçi gençliği yüzünden insanlar artik serseri,pislik,hovarda gozuyle bakiyor motorculara ve haklilar.

Kafenin onunde cocuklar olmasina ragmen stoppie yapan pcx ler,teker yapmaya calisanlar,kesiciye sokmalar,ara gazi vermeler yuzunden duzgun adabiyla gelen motosiklet suruculeri bu apaciler yüzünden kotu bir duruma düşüyor.

İlerde komple motosiklet girişi yasaklanicak bu yuzden ve kurunun yaninda yaş'da yanacak.

Bu (ŞAHSEN)beni rahatsiz ediyor.

O yüzden burdan apaçi arkadaşlara sesleniyorum gidin boş egonuzu lutfen kendi aranizda tatmin edin ve etrafinizdaki insanlari ne tehlikeye atin nede gerçek motosiklet sürücülerine laf getirin burda.
 
Katılım
1 Ara 2016
Mesajlar
12
Mevzuya şöyle bakmak lazım .
1- sığır her durumda sığır.. yani araba da kullansa motor da kullansa sığırlığın araç ile bir ilgisi yok.dolayısıyla motorcular şöyle arabacılar böyle demenin bir anlamı yok.Arabayla motoru görünce yol veren yanına yanaşmayan şeritte yer açan da var, motorla kırmızıda kalkmaya çalışan arabanın önüne atlayan yapan motorcuda var. Olayın araç ile ve araç sürücülerinin genel ismi ile ilgisi yok.

2-Sığırlık bir tür meselesi ,tavsiye ile düzelemez.. Yani aman bunu yapmayın lütfen dikkat edin demek ile düzelmez. zira türü o.Tür özelliğine göre davranıyor kendisi.

3-Genelleme yapmak çözüm arayan değil, suçlu arayanların yöntemidir.Yani kimi eleştireceğini bilemez hepsine çamur atar.Bunların bir önemi yok.Zira
motosiklet süren ancak çok beyefendi olabilen binlerce insanın da var olabileceğine bakmadan sallamak ,"iksini sallandır bak bir daha yapıyorlar mı?" kafasının devamıdır.

4 -kısacası eğitim şart.sığırlarımıza sığırlıklarını yapacak uygun meralar yeşil alanlar şart.
 
Katılım
11 Eki 2017
Mesajlar
29
Sorunun kaynağı eğitime kadar iner, Önce insana saygı duymayı ve sonra toplum içinde nasıl davranılacağı ( trafik, sosyal davranış) doğru dürüst öğretilmedi. Bunu böyle yap, şunu şöyle yap denildi durdu, ayrıca kurallara uymazsan karşılaşacağın cezalar caydıcıcı olmalı ki bir daha yapmamaya özen göster. Malesef her işimiz böyle, acı ama gerçek... Yurt dışında insanlar keyiflerinden kurallara uymuyor, en basit hatada bile yüksek cezaları var. Hele insana zarar vermenin cezası buradakilerin kaç katı...

Ve genelleme yapmak "tüm motorcular", "tüm araba sürücüleri" malesef en kolay suçlama yöntemi... Bu süreç, kapsamlı bir değişim göstermedikçe, böyle devam edecektir. O onu yaptı, ben de bunu yapayım gibi...
 
Katılım
30 Kas 2017
Mesajlar
265
Motosikleti
XMAX 300, MT 25, ARORA BEATRİX, HONDA FORZA 250
Abi trafikte açarım müziğimi bana ne denileni duyarım nede kornayı. Açarım gazımı sollarım yavaşı. Kimseye tek kelime etmem içimden söverim. Bir tek su fışkırtanlara sesli sövüyorum onlarda duymuyor zaten. Kavgadan dövüşten korktuğumdan değil. Gerek yok kimin kim olduğunu bilemezsiniz boşu boşuna canınızdan olursunuz. Bir anlık sinirle neler olmuyor. Apacheeee arkadaşlara da ses çıkarmayın abuk sabuk araba kullananlara da ses çıkarmayın. Geçen birinden yol istedim abi biraz sağa yanaşırmısın bende geçeyim dedim. Adam hayır dedi peki dedim. Hareket edince solundan geçtim gittim. Orada tartışsak ne bileyim geçerken aynasına vursan zarar versem ne olacak. Hiç bir şey. O yine arkada kaldı trafikte ben geçtim gittim. O sinirden köpürdü ben güldüm geçtim. Zaten 2 tekerli bir tehlikeye biniyoruz daha da tehlileki yaşamayın. Özelikle istanbul sürücüleri.

Hadi tekeriniz düz bassın. Sakın ha patlamasın :)
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst