Bazen Sadece Gitmek Gerekir :)

Uzun ve güzel geçen koca bir yaz sezonu boyunca sizlerle çoğunlukla 1000 km + geziler paylaştım :bounce: e malumunuz olduğu üzere motosiklet sezonu bitmek üzere artık son nefeslerini veriyor :pale: bende bu güneşli pazar gününü motorumla geçirmek istedim ve baktımki millet hafta sonunu değerlendiriyor kısa kısa geziler yapıyor mesela başta Metehan olmak üzere İstanbul tayfası durmadan İzmit-Karamürsel v.s akıp duruyor :) bende bi Eskişehire uzanıp gelivereyim dedim :cat: Uzandık geldik çok şükür gerisini resimler anlatsın :wiinkk:

Yola çıktıktan Yaklaşık 20 km sonra ilk mola Sofça baraj gölü :cat:

5k7x.jpg

Havanın güneşli olduğuna aldanmamak lazımmış :pale: güneş var ama tam manasıyla eşşek buyduran güneşi :mrgreen: dışı sizi içi beni yakar hesabı :wiinkk:

myz1.jpg

Ama bu manzarayıda görünce insanın üşüdüğü falan vız geliyor :cat:

o9fq.jpg

Sanırım karakızımla benim bu senenin son kendimizi yollara atışımız olacak bu :pale: nasibi yeni sezona inş. :cat:

d28u.jpg

Güneşde ardımda iyi poz vermiş sanki Haziran güneşi mübarek :p

csbo.jpg

Bu kadar mola yeter yollar bizi bekler :)

wvis.jpg

Kümbet yol ayrımı :cat:

5eyk.jpg

veee Eskişehirdeyiz :cat:

ki86.jpg

Köftehorda öğle yemeği :cat:

tys7.jpg

Yemekten sonra biraz gezinti :cat:

okys.jpg

Yeteri kadar soğuk yedik azıcıkta sıcak depolamak gerek :cat: doğru Espark'a :)

2rig.jpg

1u5o.jpg

Esparkın oto parkına hayran olmamak elde değil binanın çatısına yapmışlar ve çıkarken sağa doğru inerkende sola doğru kesintisiz devamlı dönüyorsunuz (helezon gibi) :)

h02j.jpg

yfbf.jpg

ve avm nin içi Ne güzel sıcacık (bknz küçük emrah) :p

g2dx.jpg

o mağaza senin bu mağaza benim amanın bu telefon yeni çıkmış vay şu foto makinesi ne güzelmiş derken hava karardıktan sonra çıktık dönüş yoluna :farao: geldiğimizdeki (üşüdüğüm) hava günlük güneşlik ne güzelmiş meğer :) geri dönüşte dondum resmen :pale: üstüne üstlük hiç hoşlanmadığım gece sürüşü namı diğer kör döğüşü :farao:

Isınmak için sığındığım benzinlikten bi görünüş :)

ekz8.jpg

Gece ve soğuk beni fotoğraf makinesinden soğuttuğu için dönüşte pek foto çekemedim :pale: amaaaaaaa

e1bw.jpg

memleketimin tabelasını görünce dünyalar benim oldu :flower: :flower:

dönüşte km sayacım 217 km gösteriyordu kısada olsa sizleri biraz olsun gezdirebildiysem ne mutlu bana arkadaşlar sabredip okuduğunuz içinse ayrıca teşekkürler :rendeer: hepiniz esen kalın :king:

ben de eğer hava güzel olursa haftaya eskişehire gitmeyi planlıyordum cesaret verdi bu gezi.
bunun dışında yan çanta demirleri çok mantıklı yapılmış amortisör saplamasına hiç bulaşmadan da oluyormuş keşke bu demirden alaydım.

Eğer gidecek olursan ne yap et geceye kalma :wiinkk: hem aşırı soğuk oluyor hemde karşıdan gelen araçların farı yüzünden yer yer hiç bir şey görmeden karambole gidiyorsunuz :farao:

Yan çanta demirleri orjinal kappa evet :cat: ama iş demirde bitmiyor takan usta adam gibi usta olacak :cat: usta namzetinin birine takması için paramızla binbir ricada bulunduk adam eline fleksi aldı yan ayak peglerini kesmeye kalktı zor yetişip kurtardım motorumu elinden :cyclopsan amortisör saplaması iyi yani :cherry: ayak peglerini budamak isteyenler bile var :p

---------- Post added at 22:14 ---------- Previous post was at 22:09 ----------

Yine güzel gezmişsiniz, nice kilometrelere masaallah. :)

Teşekkür ederim sağolun :rendeer: daha güzel gezilerde görüşmek üzere :cat:

Motosikleti
Hero X Pulse 200
kendi memleketinin tabelasını görünce hakikaten insan bi rahatlıyor ya benim gidişlerim çok eğlencelide; dönüşlerim çileli olur biraz o yüzden bursaya varınca acayip rahatlıyorum :)

kendi memleketinin tabelasını görünce hakikaten insan bi rahatlıyor ya benim gidişlerim çok eğlencelide; dönüşlerim çileli olur biraz o yüzden bursaya varınca acayip rahatlıyorum :)

Rahatlamak hemde ne biçim heleki onca soğuğu yedikten sonra 10 dakika içinde sıcacık eve varmanın hayaliyle :cherry:

tebrikler abi güzel gezmissin bu havada bence iyi cesaret,esparkta aynı duruma bir kerede ben düştüm havanın ne ara karardığının farkında olamadım.

tebrikler abi güzel gezmissin bu havada bence iyi cesaret,esparkta aynı duruma bir kerede ben düştüm havanın ne ara karardığının farkında olamadım.

Evet Comtanım insan köyden geldim şehere hesabı bağından boşanmış deli dana gibi oluyor o kadar mağazayı insanı bi arada görünce :mrgreen: Teşekkür ederim :rendeer:

ahmet abi gezmeden duramıyon. :) dikkat et kendine. Üşüme. Hasta olma.

Ah şu memleketimin soğuğu... Beter bi ayazı var o soğuk dediğin yolları gelde bana sor abi

eskişehire hoş geldin ahmet ,haberim olsaydı eskişehiri beraber gezerdik,neyse bende 29 ekim sabahı geziye çıkmayı planlıyorum ,her hangi bir iş çıkmazsa.nasip nereye olursa ,saygılar benim ASLAN hemşerim...

Saygılar bizden hocam aklıma gelmedi değil seni aramak Esparktan sonra aramayı düşünüyordum fakat orada akşam oluverdi :cherry:

hayat gezince güzel sizleri gördükçe çok hevesleniyorum ve inşaallah bu sene olmadı seneye ehliyet kanunundan sonra bende alacam bir tane da :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar